Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU SE NALAZI OBDUKCIJE

Tužna vijest: Preminuo mladi nogometaš, bilo mu je tek 14 godina

28.03.2020.
u 18:56

Uzrok smrti još se ne zna, čekaju se nalazi obdukcije i zato mediji pozivaju na to da se ne širi panika da je uzrok smrti koronavirus

Tužna vijest šokirala je Madrid

Iz Atletico Madrida su objavili kako je preminuo njihov mladi nogometaš Christian Minchola Sanchez (14).

Uzrok smrti još se ne zna, čekaju se nalazi obdukcije i zato mediji pozivaju na to da se ne širi panika da je uzrok smrti koronavirus

- Šokirani smo zbog tužne vijesti i žalimo zbog gubitka našeg člana. Atletico Madrid će biti podrška Christianovoj obitelji i njegovim prijateljima u ovim bolnim trenucima - objavio je predsjednik kluba, Enrique Cerezo. 

>>> Pogledajte što o koronavirusu kaže Ivan Đikić


 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:28 30.03.2020.

pa vi i dalje pričajte kako samo stari umiru a mladi to prolaze kao pjesmu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije