Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona se namučila
Povratak na članak

Velić: Neki će se naši igrati morati zapitati koliko će još nositi Cibonin dres

Među cibosima najkorisniji je bio branič Josip Bilinovac (13 koševa, 11 asistencija, 6 skokova) koji je utakmicu igrao unatoč puknutom bubnjiću

Komentari 4

Avatar comandante
comandante
06:32 16.10.2018.

evo nam još jednog alibi trenera!!! a da se ti zapitaš jesi li vrijedan Cibone!! Mislim nekadašnje Cibone a ne ove koja skuplja igrače i trenere po kolodvorima i kafićima. Iako su to većinom poluigrači već si ih mogao uigrati i dobiti neku tekmu u ovakvoj konkurenciji... kaže, oni su nekoga podcijenili!!! Ma tko ste vi da nekoga podcijenite!!! Slučajna skupina koja se okupila u Ciboni jer niste imali druge mogućnosti!!! Sram vas može biti zajedno sa tom smiješnom upravom šta ste od kluba napravili... treba vam oduzeti pravo da igrate pod tim imenom!!!

VL
SL
smokvin list
02:50 16.10.2018.

Kakvo poštivanje dresa? Povjest imate, a sad ste ko 3 maj. i gori.

VL
CH
che99
06:36 16.10.2018.

lijepo da je trener "upoznao" Kraljevića... da je shvatio da je blijed i bez energije... jer do sada ga nije poznavao, do sada je Kraljević igrao u Venezueli gdje je "kidao" obruče i protivnike pa nije bio "dostupan" domaćim "stručnjacima" da ga provijene.... e tugo košarkaška rvacka

VL
PO
Posmatrač
07:10 17.10.2018.

Da se mene pita ti bi vec davno i to nakon prve tekme dobio Fuss u guz. Pojma ti nemas Velicu ili kako se vec zoves o kosarci, a tih kumstava preko kojih si dobio nadnicu vec je svima preko glave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.