Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u WASHINGTONU

Vekić protiv Kuznjecove za naslov

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
05.08.2018.
u 09:06

Finale se igra u nedjelju u 23,00 sata po hrvatskom vremenu.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić (WTA-44.) plasirala se u finale teniskog WTA turnira u Washingtonu nakon što je u polufinalu sa 7:5, 6:3 pobijedila Kineskinju Saisai Zheng (WTA - 85.) poslije sat i 37 minuta igre.  

U prvom setu, Vekić, iako radi četiri dvostruke greške, uspijeva Kineskinji uzeti servis četiri puta. U drugom setu, hrvatska tenisačica kontrolira igra i još dva puta uzima servis. 

U meču je hrvatska tenisačica realizirala više poena i na prvom i na drugom servisu (72 posto naprama 46 i 48 naprama 38 posto) od Kineskinje.

Ovo je bio njihov prvi međusobni ogled. U finalu će Vekić igrati protiv Ruskinje Svetlane Kuznjecove (WTA-128.) s kojom ima omjer 1-1. Ruskinji, koja je u polufinalu pobijedila Njemicu Andreu Petković.

Finale se igra u nedjelju u 23,00 sata po hrvatskom vremenu.

Donna Vekić
1/4

Komentara 1

PE
peugeot
16:15 05.08.2018.

Sretno joj! Andrea Petkovic je Tuzlanka, naturalizovana Nijemica. Ona je u Washingtonu izgubila od Kuznjecove sa 6:2, 6:2.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije