Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Vegas slavio u Winnipegu i izjednačio u finalu Zapada

Vegas Winnipeg
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
15.05.2018.
u 09:47

Jonathan Marchessault je zabio dva gola za Golden Knightse, a Tomas Tatar jedan. Jedini strijelac za Winnipeg je bio Kyle Connor.

Vegas Golden Knights su izjednačili u seriji na 1:1 svladavši sinoć u drugoj utakmici finala Zapadne konferencije NHL-a u Winnipegu domaće Jetse sa 3:1

Jonathan Marchessault je zabio dva gola za Golden Knightse, a Tomas Tatar jedan. Jedini strijelac za Winnipeg je bio Kyle Connor. 

Golden Knights su prva momčad koja je u svojoj prvoj sezoni NHL stigla do doigravanja u kojem je u prva dva kruga eliminirala Los Angeles i San Jose. Sastavljena je od igrača s tzv. "expansion drafta" koji je nastao nakon što su svih drugih 30 momčadi NHL-a sastavile popis igrača na koje više ne računaju, a Vegas je sa svake liste odabrao po jednog igrača.

Treća se utakmica igra u srijedu u Las Vegasu. Pobjednik ove serije igrat će u finalu NHL-a protiv boljeg iz finala Istočne konferencije u kojem igraju Washington Capitals i Tampa Bay Lightning. Washington vodi u seriji 2:0.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije