Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMIO REBRO I NASTAVIO BRANITI

Vedranu Runji zbog požrtvovnosti gotova sezona?

Vedran Runje
Antonio Bronić
14.04.2010.
u 20:58

U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Francuske u kojoj je Lens izgubio od Monaca u produžecima s minimalnih 0:1, hrvatski reprezentativni vratar Vedran Runje slomio je rebro te je po svemu sudeći za njega ova sezona završena.

Hrvatski nogometni reprezentativac i prvi čuvar mreže francuskog Lensa Vedran Runje završio je s teškom ozljedom ovu sezonu. Nažalost, Runje je u jednom duelu utakmice francuskog Kupa u kojoj je njegov Lens izgubio od Monaca 0:1, slomio rebro i teško je vjerovati da će njegov oporavak biti moguć u sljedećih nekoliko preostalih kola.

Kako nam je kazao u kratkom razgovoru, Runje je nastavio braniti do kraja utakmice unatoč jakim bolovima, a danas mu je i službeno dijagnosticirano puknuće rebra, no precizniji detalji glede ozljede i eventualnog oporavka odnosno vremena potrebne rehabilitacije nisu poznati. Liječnička služba Lensa zasad mu je preporučila potpuno mirovanje kako ne bi došlo do pogoršanja ozljede i oštećenja plućnoga krila.

Runju su odmah kontaktirali izbornik Slaven Bilić i liječnik reprezentacije Jurica Rakić koji nam je kazao:

- Bez precizne dijagnostičke obrade jednostavno nije moguće niti približno procjeniti o kakvom puknuću se radi i koliko je ozbiljna njegova ozljeda. Prema dosadašnjim iskustvima, oporavak od sličnih ozljeda može potrajati i do četiri, pet tjedana, no moramo sačekati precizne informacije iz Lensa kako bi sa sigurnošću mogli kazati kad će Vedran početi s treninzima i s eventualnim nastupima. Iskreno, teško je vjerovati da će biti u punoj formi za svibanjske prijateljske oglede hrvatske reprezentacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije