Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINACIJA

Vedran Golec po deveti put zaredom postao prvak Hrvatske

Vedran Golec
Foto: VL
1/5
20.03.2016.
u 22:30

Jastrebovi su postali prvaci u tri najteže kateogrije: Hrvoje Šep (-74 kg), Luka Horvat (-80) i Vedran Golec (+87).

Taekwondo klub Jastreb obilježio je blagdan Cvjetnice naslovom ekipnih seniorskih prvaka Hrvatske u muškoj konkurenciji čime je u 2016. godini upisao naslov osmerostrukih prvaka Hrvatske (2005, 2006, 2007, 2010, 2011, 2012, 2014, 2016) u seniorskoj selekciji.

U pojedinačnim plasmanima ponovljen je uspjeh iz 2006. godine kada su na tronu u Osijeku također stajala tri seniorska prvaka Hrvatske iz Jastrebovih redova. U kategorijama -74, -80 i +87kg TKD klub Jastreb iznjedrio je prvake Hrvatske i potvrdio status najuspješnijeg muškog seniorskog taekwondo kluba Lijepe naše u pratnji trenera Dejana Mesarova, Mateja Škreblina i Hong Seung Kija. Jastrebovi su postali prvaci u tri najteže kateogrije: Hrvoje Šep (-74 kg), Luka Horvat (-80) i Vedran Golec (+87).

Vedranu Golecu, seniorskom reprezentativcu Hrvatske, ovo je deveti za redom naslov seniorskog prvaka Hrvatske.

U ženskoj konkurenciji svega par zadnjih sekundi dijelilo je Aanamariju Petrović od ponovnog naslova prvakinje Hrvatske u konstantnom vodstvu koje nije uspjela zadržati do kraja meča i u konačnici postaje viceprvakinja Hrvatske. Brončana Matea nanizala je dvije pobjede i na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske prvi puta upisuje seniorsku broncu u svoju kolekciju medalja.

>> Anto Nobilo novi predsjednik te-kvon-do saveza: Ovim su završeni plemenski ratovi

Komentara 2

IV
ivicani
08:48 21.03.2016.

Taekwondo u Hrvatskoj se trenira samo u jastrebu. Nisam pročitao tko je autor teksta, ali se kladim da je to Mario Zorko. Ovo prezime se spominje među natjecateljima Jastreba pa stoga je čista slučajnost da je tekst posvećen isključivo Jastrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije