Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA MAX!
Povratak na članak

Eduardo: Ne želim uvrijediti dio hrvatskih trenera, ali oni imaju veliki hendikep

Eduardo je prije desetak dana diplomirao na trenerskoj Akademiji u Ukrajini! Igrajući paralelno za Šahtar, posljednjih je deset mjeseci u Kijevu pohađao trenersku školu i polagao ispite, pa sad ima Uefinu A trenersku licenciju

Komentari 5

KO
Komacero
23:02 13.11.2016.

Eduardo je pravi decko velikog srca i klasa od igraca. Dali ti za trenera treba skola ili faks ja mislim da ne to isto ko za politicara.Dobar politicar bi trebo raspoznat dobro od loseg a to za njih uz sve diplome nemoguca misija.Trener treba znat uzgajat balavce koji imaju puno love a malo pameti.Tehnika najmanje vazna disciplina ,trk taktika uvjek pobjeduju tehniku u modernom nogometu igrac nesmije imat loptu u nogama duze od 15 sekundi.Ja sam ih moto ko panjeve ali me izludili tipovi kojeg predes 10 puta a on nikad da zgubi volju.Posle kad poceli tuc bilo mi glupo

VL
TH
than
00:11 14.11.2016.

Ti se tek trebas dokazati kao trener, da bi mogao ista pricati o tome poslu. Kao igrac si se dokazao i tko zna gdje bi ti bio domet da te nisu satrali dok si igrao za Arsenal. Naravno da nakon takve ozljede drugacije ides u duele i nisi opusten.

VL
VI
viluk007
22:40 13.11.2016.

eduardo nema srednju školu, kako je onda mogao upisati nešto što se zove akademija, a čisto sumnjam da ima i osnovnu, no ne optužujem ga, nego, ili on puno priča ili novinari izmišljaju šlagere.

VL
Avatar Stjepan .
Stjepan .
08:41 14.11.2016.

Zar se diploma ne stjeće na fakultetu, u ovom slučaju na KIF-u.

VL
Avatar comandante
comandante
10:00 14.11.2016.

neka si se ti nagodio sa glavonjom, čvrst si karakter uistinu, to će ti puno koristiti u trnerskom poslu,mlakonjo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.