Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo – Zvezda

Večernjakov dokumentarac hit na kioscima, traži se DVD više

Dinamo - Zvezda
Foto: Max!
1/7
16.05.2014.
u 11:15

Mnogi nisu mogli naći svoj primjerak u prodaji pa zovu redakciju Večernjaka i traže DVD više

Napeti dokumentarac Miljenka Manjkasa "Dinamo: Crvena Zvezda – Domovinski rat počeo je na Maksimiru" veliki je hit na kioscima. Za DVD-om vlada veliki interes pa mnogi nisu mogli naći svoj primjerak u prodaji, zovu redakciju Večernjaka i traže DVD više.

U dokumentarcu navijači, policajci i svjedoci otkrivaju da je kaos na Maksimiru tog 13. svibnja 1990. godine bio pomno pripreman. Film iznosi dokaze o diverziji u organizaciji, naoružanim Udbinim agentima na stadionu i misterioznom sastanku navijača i policije.

Film i dalje možete pronaći u prodaji na kioscima.

>> Tajne 13.5.: Arkan je tada na Zvezdinoj klupi sjedio naoružan!

>> Navijači, policajci i svjedoci otkrivaju: Kaos na Maksimiru pomno je pripreman!

Komentara 9

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
15:55 16.05.2014.

Taj dan na Maksimiru se dogodio prapočetak velikosrpske agresije na Hrvatsku. Na žalost, uskrsnuće i revanšizam jugoslavenstva i komunizma koji je zaobilazno gurao predsjednik Mesić, a sve otvorenije i drskije predsjednik Josipović pojačan zadnje dvije i pol godine vladom Zorana Milanovića upućuje da hrvatska mladež treba vidjeti i znati što se dogodilo u Maksimiru i imati oči širom otvorene jer vraćanje Hrvatske u nekakve asocijacije "bratstva i jedinstva" u koje danas Hrvatsku guraju aktualni vlastodršci, hrvatima se ne smije dogoditi.

DI
dokazano.istinito
13:06 16.05.2014.

slava i cast Hrvatskoj, i da znate, dao sam moj mali simbolicki doprinos, i za to se osjecam vrlo zadovoljan prema Bogu. hvala ti Boze za sve

SE
sestrićna
13:06 16.05.2014.

bio na maksimiru..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije