Naslovnica Sport Nogomet

Večernjakov dokumentarac hit na kioscima, traži se DVD više

Mnogi nisu mogli naći svoj primjerak u prodaji pa zovu redakciju Večernjaka i traže DVD više
16. svibnja 2014. u 11:15 9 komentara 9764 prikaza
Dinamo - Zvezda
Foto: Max!
Pogledajte galeriju 1/7

Napeti dokumentarac Miljenka Manjkasa "Dinamo: Crvena Zvezda – Domovinski rat počeo je na Maksimiru" veliki je hit na kioscima. Za DVD-om vlada veliki interes pa mnogi nisu mogli naći svoj primjerak u prodaji, zovu redakciju Večernjaka i traže DVD više.

U dokumentarcu navijači, policajci i svjedoci otkrivaju da je kaos na Maksimiru tog 13. svibnja 1990. godine bio pomno pripreman. Film iznosi dokaze o diverziji u organizaciji, naoružanim Udbinim agentima na stadionu i misterioznom sastanku navijača i policije.

Film i dalje možete pronaći u prodaji na kioscima.

>> Tajne 13.5.: Arkan je tada na Zvezdinoj klupi sjedio naoružan!

>> Navijači, policajci i svjedoci otkrivaju: Kaos na Maksimiru pomno je pripreman!

Top 3 festivala koje obožavaju poslovnjaci: Gdje se zabavlja Generacija X?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar kontraadmiraI
  kontraadmiraI:

  Taj dan na Maksimiru se dogodio prapočetak velikosrpske agresije na Hrvatsku. Na žalost, uskrsnuće i revanšizam jugoslavenstva i komunizma koji je zaobilazno gurao predsjednik Mesić, a sve otvorenije i drskije predsjednik Josipović pojačan zadnje dvije i pol godine vladom Zorana ... prikaži još! Milanovića upućuje da hrvatska mladež treba vidjeti i znati što se dogodilo u Maksimiru i imati oči širom otvorene jer vraćanje Hrvatske u nekakve asocijacije "bratstva i jedinstva" u koje danas Hrvatsku guraju aktualni vlastodršci, hrvatima se ne smije dogoditi.

 • dokazano.istinito:

  slava i cast Hrvatskoj, i da znate, dao sam moj mali simbolicki doprinos, i za to se osjecam vrlo zadovoljan prema Bogu. hvala ti Boze za sve

 • sestrićna:

  bio na maksimiru..