Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODJELA NA STARE I MLADE
Povratak na članak

Vatrenog smo pitali je li istina da su odnosi u reprezentaciji narušeni, evo što je odgovorio

– Prekratko sam u reprezentaciji da bih mogao znati analogiju događaja oko ozračja. Zato mi je teško kazati bilo što o toj priči o starima i mladima.

Komentari 1

RO
roland
08:37 08.04.2021.

Brekalo i Vlašić , a ima tu još nekih, nemaju respekta prema Vidi, Lovrenu, Vrsaljku...a pitanje je i prema Modriću. Mladi nogometaši imaju svoj put i ne zanima ih stara slava iz Rusije 2018. Jednostavno, Rusija je za njih prošlost, samo ih zanima u kakvoj formi dolazi Vida, Badelj, može li Vrsaljko igrati na vrhunskoj razini. Kramarić i Kovačić također osjećaju teret Modrića i jedva se čeka da Modrić kaže zbogom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.