Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVO NA OKUPU

Vatreni večeras igraju protiv Tunisa. Evo gdje gledati susret

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
23.03.2024.
u 08:29

S druge strane vatrenima najprije će biti  41. reprezentacija svijeta prema Fifinoj ljestvici. Hrvatska je s njima igrala prije pet godina u Varaždinu i afrička reprezentacija je pobijedila rezultatom 2:1

Hrvatska nogometna reprezentacija u 21 sat započinje turnir u Kairu utakmicom protiv Tunisa. Vatreni su prvi puta na okupu od studenog 2023. i pobjede nad Armenijom za plasman na Euro. Ukoliko pobjedi Tunis, Hrvatska će u utorak igrati finale turnira protiv Egipta. Domaća reprezentacija se u finale plasirala pobjedom nad Novim Zelandom 1:0.

Turnirom će vatreni započeti svoje pripreme za Euro. Premda ih smatraju više teambuildingom, nego pripremama u punome smislu te riječi, Hrvatska će ipak na turniru nastojati testirat i zagrijati i svoje igrače. Tamo su otišli bez Ivana Perišića koji se oporavlja od ozlijede prednjih križnih ligamenata, Ante Budimira, Josipa Šutala i Martin Baturine.

GALERIJA Svi dresovi vatrenih: Legendarne 'kockice' preplavile su svijet, po ovome smo najpoznatiji

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/20

Prema najavi izbornika Zlatka Dalića, priliku bi u ove dvije utakmice trebali dobiti svi igrači. S druge strane vatrenima najprije će biti  41. reprezentacija svijeta prema Fifinoj ljestvici. Hrvatska je s njima igrala prije pet godina u Varaždinu i afrička reprezentacija je pobijedila rezultatom 2:1.

VEZANI ČLANCI:

Za Hrvatsku je tada zabio Burno Petković, što je ujedno bio i njegov prvi gol za reprezentaciju. U posljednje vrijeme, Tunis ne igra toliko dobro. Na Afričkom kupu ispao je u grupnoj fazi i bio jedna od najlošijih momčadi natjecanja. Prijenos današnjeg susreta između Hrvatske i Tunisa možete pratiti putem Nove TV.

VIDEO Novinari Večernjaka uoči utakmice 'Vatrenih': Najbitnije je da se nitko ne ozlijedi

Komentara 4

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
12:36 23.03.2024.

a u koliko sati se igra? ta informacija nije bitna? koje je ovo nadri novinarstvo

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
17:58 23.03.2024.

Toga nije bilo kada sam pisao clanak!!!!!

JU
jujo1
14:15 23.03.2024.

Jel ti neznas citati . Malo bolje pogledaj . Sve ti ljepo pise. Izvini i ljepi dan ti zelim .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije