Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Vatreni su hit! Jedan hrvatski reprezentativac prelazi u PSG, drugoga želi Chelsea?

Perišić Badelj
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
15.12.2016.
u 21:29

27-godišnji Perišić već je dug jedan od najboljih igrača hrvatske reprezentacije pa ne čudi da su za njega zainteresirani brojni europski klubovi.

PSG ozbiljno razmišlja o dovođenju Ivana Perišića iz Intera, piše France Football. 27-godišnji veznjak već je dug jedan od najboljih igrača hrvatske reprezentacije pa ne čudi da su za njega zainteresirani brojni europski klubovi.

Francuzi pišu da će bogati pariški klub birati između Perišića i Juliana Draxlera iz Wolfsburga. Prednost našeg veznjaka jest to što je već bio u Francuskoj gdje je igrao za Sochaux od 2006. do 2009. godine. PSG bi ga platio 25 milijuna eura.

Još bi jedan Hrvat mogao napustiti Italiju. Riječ je o Milanu Badelju koji vrlo dobro igra u Fiorentini. Za njega je ranije Milan pokazivao interes, a sad se u priču uključio i Chelsea. Antonio Conte ga želi na Stamford Bridgeu, pišu talijanski mediji, dok bi Fiorentina za transfer dobila 12 milijuna eura.

>> Perišić spasio Inter u derbiju! Pogledajte kako je u sudačkoj nadoknadi zabio Milanu

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
08:07 16.12.2016.

Puno sreće obojici, igrom i pristupom buju uvijek na visini !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije