Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POJAČANJE

Vatreni stigao u Zagreb na potpis ugovora, u Dinamu će pokušati oživjeti karijeru

Split: Portugal u Ligi nacija pobijedio Hrvatsku u zadnjoj minuti rezultatom 3:2
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
12.02.2024.
u 12:15

Rog u posljednje vrijeme ima problema s ozljedama pa će u Dinamu pokušati oživjeti karijeru koja je u silaznoj putanju.

Marko Rog (28) stigao je u Zagreb i uskoro će potpisati za Dinamo. Nekadašnji igrač Seville, Napolija i trenutni igrač Cagliarija nakon što prođe liječnički pregled pridružit će se plavima u žestokoj borbi za naslov prvaka Hrvatske.

Rog u posljednje vrijeme ima problema s ozljedama pa će u Dinamu pokušati oživjeti karijeru koja je u silaznoj putanju.

VEZANI ČLANCI:

Riječ je o veznom igraču koji je izrastao u mlade momčadi Varaždina. Zatim je igrao za RNK Split, da bi 2015. otišao u Dinamo uz odštetu od pet milijuna eura. Igrao je na posudbi u Napoliju, a 2017. godine aktualni prvak Italije ga je kupio uz 13.5 milijuna eura odštete. Uslijedile su posudbe u Sevilli i Cagliariju, a klub sa Sardinije je 2020. za njega odlučio platiti 15 milijuna eura odštete.

U karijeri je 62 puta nastupio za Dinamo u 11 postignutih pogodaka i šest upisanih asistencija. Igrao je za hrvatsku U21 reprezentaciju, dok je za A vrstu debitirao 2014. godine i od tada skupio 21 nastup kroz razna natjecanja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
13:41 12.02.2024.

Dobar posao. Kupili jednog polumrtvog igrača s namjerom da igra Dinama živne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije