Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER NA POMOLU

Vatreni prelazi u velikana, a novinari se raspisali o njegovoj supruzi

Josipa Perišić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/7
26.01.2019.
u 14:22

Perišić je ljetos bio na meti crvenih vragova, ali se na kraju nije uspio dogovoriti s Interom oko cijene

Inter je spreman prodati Ivana Perišića jer namjerava dovesti Yannicka Carrasca, a ne manjka klubova zainteresiranih za hrvatskog reprezentativca.

Engleski mediji pišu da je u igri Arsenal koji bi prvo doveo Perišića na posudbu do kraja sezone, a onda postoji opcija da ga kupi za 35 milijuna funti.

Spominje se i Manchester United. Perišić je ljetos bio na meti crvenih vragova, ali se na kraju nije uspio dogovoriti s Interom oko cijene. Realizira li se ovaj transfer, Perišić će postati prvi hrvatski nogometaš na Old Traffordu.

Kao treća opcija spominje se Atletico Madrid koji ima problema s ozljedama igrača pa je trener Diego Simeone počeo razmišljati o Hrvatu.

A dok se zabavljaju mogućim Perišićevim transferom, engleski novinari pišu i o njegovoj supruzi Josipi. Navode da je par zajedno od srednje škole te da Perišićevu suprugu na Instagramu prati 36,000 ljudi.

"Navijači Manchester Uniteda brzo bi prihvatili Josipu", navodi se u tekstu Daily Stara.

>> Pogledajte tko su najbolje plaćeni hrvatski sportaši

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
15:53 26.01.2019.

Koja vijest. Definitivna. Plus o instagramu. Vrhunac

PR
prajdali100
15:38 26.01.2019.

Pa tko je ne bi prihvatio !? I to objeručke.

PU
puntar13
15:41 26.01.2019.

I ja bih ju prihvatio, bez zadrške.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije