Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDIMIR STRIJELAC

Vatreni pokazao Dinamu kako se to radi i srušio Villarreal!

Ante Budimir
Reuters/Pixsell
11.04.2021.
u 16:23

U 74. minuti je Ante Budimir na ubačaj Rubena Garcije iz kuta postigao svoj šesti ovosezonski pogodak u La Ligi i time Osasuni donio osmu pobjedu. Dvije minute poslije hrvatski napadač je izašao iz igre.

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir bio je strijelac pobjedničkog pogotka za 2-1 (0-0) u prvenstvenom trijumfu njegove Osasune na gostovanju u Villarrealu, gdje će u četvrtak zagrebački Dinamo pokušati nadoknaditi zaostatak od jednog pogotka iz prve utakmice četvrtfinala Europske lige.

Sve do 64. minute nije bilo pogodaka, da bi u sljedećih deset minuta lopta čak triput završila u mreži, a sva tri pogotka postigli su gosti. Vodstvo Osasuni u 64. minuti donio je Jon Moncayola, a u 70. minuti je Villarreal izjednačio zahvaljujući autogolu Davida Garcije.

U 74. minuti je Ante Budimir na ubačaj Rubena Garcije iz kuta postigao svoj šesti ovosezonski pogodak u La Ligi i time Osasuni donio osmu pobjedu. Dvije minute poslije hrvatski napadač je izašao iz igre.

Do kraja dvoboja gostujući vratar Sergio Herrera je imao nekoliko sjajnih obrana.

Rezultat kojim je Osasuna svladala Villarreal, u četvrtak bi i hrvatskom prvaku Dinamu donijela plasman u polufinale Europske lige.

Villarreal je sa 46 bodova ostao na sedmom mjestu La Lige, a toliko imaju i petoplasirani Real Sociedad te šestoplasirani Betis, ali uz utakmicu manje. Osasuna je s 34 boda preskočila Valenciju i sada je na 13. poziciji.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar acivij
acivij
17:10 11.04.2021.

Bravo Ante! Neka si ih zaljuljao 😀 u četvrtak će na ringišpil 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije