Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf nad Brazilom

Vatreni Neymara umalo potjerali iz reprezentacije: 'Nisam prestajao plakati. Bilo je kao sprovod'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/5
20.07.2023.
u 10:56

"Bio je to najgori trenutak u mom životu, sve je izgledalo kao sprovod. Jedni plaču na jednoj, drugi na drugoj strani. Užasno, bio je to osjećaj koji nikad više ne želim iskusiti", rekao je megapopularni Brazilac prisjećajući se utakmice koja je ugasila snove njegove zemlje

Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u Katru prošle godine dokazala da pripada društvu najsnažnijih nogometnih nacija. Na tome putu su u četvrfinalu porazili Brazil, predvođen zvijezdom Neymarom. U intervjuu s brazilskim novinarom Casimirom Miguelom je otkrio kako je nakon toga pet dana plakao i razmišljao o odustajanju od brazilske reprezentacije.

"Iskreno, nakon Svjetskog prvenstva nisam se želio vratiti. Vratio sam se jer sam ambiciozan. O svemu sam ponovno promislio. Nakon SP-a nisam želio opet prolaziti kroz tu bol i patnju", rekao je Neymar objašnjavajući svoje osjećaje nakon poraza na svjetskom prvenstvu.

GALERIJA Fifa objavila dokumentarac o vatrenima: Čudesna momčad dokazala da je Hrvatska nogometna velesila

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
1/8

"Pet dana sam neprestano plakao. Boli kad vam san bude uništen. Više bih volio da nisam zabio, da je završilo 0:0 i da smo izgubili na penale, nego način na koji smo ispali uz moj gol, izjednačenje i poraz u raspucavanju jedanaesteraca", prisjetio se Brazilac.

VEZANI ČLANCI:

"Bio je to najgori trenutak u mom životu, sve je izgledalo kao sprovod. Jedni plaču na jednoj, drugi na drugoj strani. Užasno, bio je to osjećaj koji nikad više ne želim iskusiti", rekao je Neymar o utakmici u kojoj je zabio u 106. minuti da bi Bruno Petković izjednačio u 117. minuti.

Vatreni su potpuno pomeli Brazilce u raspucavanju udaraca s bijele točke. Zabili su Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Modrić i Mislav Oršić dok je propasti brazilskih nada kumovala prečka Marquinhosa i Dominik Livaković koji je sjajno obrano udarac Rodryga.

VIDEO Navijači Hajduka 'poludjeli' na Livajine riječi:' Ništa, idemo u Zagreb još jače ovaj petak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije