Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MI HRVATI'
Povratak na članak

Vatreni dobivaju novu navijačku skupinu: Podršku im je dao i general Gotovina

Udruga ima vijeća za Njemačku, Austriju, Švicarsku i BiH.

Komentari 10

BE
belototo
10:45 07.08.2020.

zakaj ne bi osnovali jos 5-6 novih skupina? kakva je svrha ovoga?

VL
BI
billynik
11:15 07.08.2020.

Što je cilj, oslabiti Uvjek vjerne, ovo mi mirise na neku urotu kmecavaca iz Hajduka.

VL
AM
Ameise
11:35 07.08.2020.

Ne bitno kako se udruga zove, ako je neko idiot zviždat ce tudjoj himnoj. To je jednostavno pokazatelj kulture,a i da mu ukazeš na osnovnu kulturu ne vrijedi mu objašnjavat jer ce te gledat onim tupim pogledom misleci o cemuu ovaj prica. Zato, a vecina nas je, pokazimo kako se voli svoje a postuje tudje.

VL
Avatar Jopa
Jopa
14:20 07.08.2020.

Poanta cijele ove priče je razjedinjavanje i uništavanje hrvatskog navijačkog korpusa, otprilike kao što se uništilo pravaštvo. Čekamo da nove udruge zabrane izvođenje "lijepa li si" ili slične akcije...

VL
DU
Deleted user
13:24 07.08.2020.

Opet neka muljaža kao i sa "Uvijek vjerni", prodavanje ulaznica na crno i sisanje love iz proračuna! Hrvatska se voli srcem a ne nekom udrugom. Uvijek vjerni udruga je bila povezana sa kriminalom i mafijom, tako da ništa novo naa Balkanu, zamuti vodu da se bolje krade!

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
13:06 07.08.2020.

Ova HNS inicijativa zeli navijace po ukusu EU, pretile sa 500EUR salova koji pojedu 2kg kobasica do poluvremena, a do kraja jos i tonu kokica. pjevati ne mogu i samo pljescu kao da su u kazalistu. Na utakmice u gostima ne idu gledaju ih s kauca na payTV.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.