Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamp u blizini Donjecka

Vatreni će u utvrdu s labudovima, a u Kirši će ih nadzirati novinari!

'09.11.2009., Zagreb - U hotelu Sheraton se okupila hrvatska nogometna reprezentacija. Hrvatska igra prijateljski susret s reprezentacijom Lihtenstajna 14. studenog na stadionu Cibalije u Vinkovcima.
Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
1/8
27.11.2011.
u 08:39

Šahtarov gazda Rinat Ahmetov usuo je desetke milijuna eura i napravio jedan od najmodernijih kampova.

Sveznajući Zorislav Srebrić ili, kako ga Slaven Bilić i Aljoša Asanović rado zovu, "ge-te" (g. t., generalni tajnik), prišapnuo je da će Hrvatska, bez obzira na to što će odrediti kuglice ždrijeba 2. prosinca u Kijevu, svoju bazu imati u Donecku, da ćemo se smjestiti u Šahtarovom kampu "Kirša". Naravno da je to Srebrićev dribling, Hrvatska je rezervirala još nekoliko kampova i nema šanse da budemo u Donecku ako nas ždrijeb pošalje u Poljsku.

U Kiršu bi rado i Gavran i Srebrić, a i igrači predvođeni Srnom i Eduardom. Ni Bilić nema ništa protiv. Pri rezervaciji tog kampa nije trebao na put. U Kirši je bio kada je posjećivao Srnu i Eduarda.

– Taj Šahtarov kamp je čudo, ništa im ne nedostaje, nešto savršeno – govorio nam je Bilić u vrijeme kada je bio u Donecku.

O Kirši, zapuštenom zemljištu u koje je gazda Šahtara Rinat Ahmetov usuo milijune i napravio jedan od najmodernijih nogometnih kampova, zna se puno toga. Svih devet travnjaka ima reflektore, Kirša odnedavno ima moderni rehabilitacijski centar... Dojam užitka stvara jezero s labudovima...

Kirša, smještena petnaestak minuta vožnje od centra Donecka, nudi apsolutni mir i zatvorenost, ona nije hotel u pravom smislu te riječi.

Neće Bilić imati straha da će mu se dogoditi neka "Funtana" ili "Fontana". Iz Kirše se ne može krišom izvući, a u samoj blizini nema noćnih klubova, restorana, kafića, kockarnica... Oko Kirše nema ništa, tek cesta koja vodi prema Donecku. A nju će kontrolirati novinari...

>>Cijeli tekst o kampu vatrenih u Ukrajini pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije