Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juniorski SP

Vaterpolska budućnost: mladi igrači i nova pravila

Hrvatska - Srbija, vaterpolo
Foto: Gtres/Pixsell
12.08.2018.
u 07:00

U pitanju su “leteće izmjene” (kao u rukometu), videonadzor, ali i još neke sitnije korekcije.

Od 11. do 19. kolovoza u mađarskom gradu Szombathelyu bit će predstavljena vaterpolska budućnost. I kad su u pitanju igrači, ali i kad su u pitanju pravila.

Ondje će, naime, biti održano Svjetsko prvenstvo za igrače do 18 godina, ali s novim eksperimentalnim pravilima koje Fina želi progurati.

U pitanju su “leteće izmjene” (kao u rukometu), videonadzor, ali i još neke sitnije korekcije. Seniori će se s novim pravilima susresti na Svjetskom kupu u Berlinu sredinom rujna.

Na SP u Mađarskoj Hrvatska (koju kao izbornik vodi Zoran Bajić), u skupini je C u kojoj su još Italija, SAD, Uzbekistan i Novi Zeland. Prvi iz skupine ide izravno u četvrtfinale, drugi i treći razigravaju. 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
18:35 12.08.2018.

Bumo videli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije