Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripreme za EP

Vaterpolisti u Beogradu slavili protiv Francuske

Ipak bez bronce: Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je od Grčke 9:7
Luka Stanzl/PIXSELL
20.08.2022.
u 20:20

Hrvatska će u Splitu igrati u skupini B, natjecanje će otvoriti 29. kolovoza protiv Malte, a slijede dvoboji protiv Francuske 31. kolovoza i Grčke 2. rujna.

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija u susretu je 1. kola "Srbija 2022" turnira u Beogradu, posljednje provjere pred nastup na Europskom prvenstvu koje za tjedan dana počinje u Splitu, svladala Francusku sa 15:11 (4:4, 2:3, 6:3, 5:1).

Jerko Marinić Kragić postigao je pet golova za Hrvatsku, po dva su dodali Loren Fatović, Luka Bukić i Knstantin Harkov, a po jedan Rino Burić, Franko Lazić, Matias Biljaka i Marko Žuvela, dok su dvostruki strijelci za Francusku bili Ugo Crousillat, Romain Marion Vernoux, Mehdi Marzouki i Charles Cannone.

U Beogradu će Hrvatska još igrati protiv Srbije u nedjelju (21 sat) i Italije u ponedjeljak (10 sati).

Hrvatska će u Splitu igrati u skupini B, natjecanje će otvoriti 29. kolovoza protiv Malte, a slijede dvoboji protiv Francuske 31. kolovoza i Grčke 2. rujna.

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
21:01 20.08.2022.

Kak bi bilo da je naslov npr. "vaterpolisti slavili protiv Francuske"? Ne bi bilo bonusa u dinarima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije