Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A SADA OZBILJNO

Vaterpolisti se poigrali s Novim Zelandom za četvrtfinale SP-a

Sukno
Pau Barrena/HaloPix/PIXSELL
28.07.2013.
u 13:33

Nakon što je Hrvatska u petak reprezentaciju JAR-a ostavila na nuli, igru mačke i miša gledali smo i u susretu s Novim Zelandom. Izabranici Ivice Tucka ozbiljno su odradili utakmicu i slavili sa 17 golova razlike

Hrvatska vaterpolo reprezentacija svladala je Novi Zeland s 21:4 u osmini finala Svjetskog prvenstva u Barceloni. Naši su igrači uspješno odradili još jednu provjeru protiv nedoraslog protivnika i mirno izborili četvrtfinale. Tamo nas čeka pobjednik susreta Njemačke i Australije koju vodi bivši trener Juga Elvis Fatović.

Nakon što je Hrvatska u petak reprezentaciju JAR-a ostavila na nuli, igru mačke i miša gledali smo i u susretu s Novim Zelandom. Izabranici Ivice Tucka ozbiljno su odradili utakmicu i slavili sa 17 golova razlike. Inače, Hrvatska je upravo protiv Novog Zelanda upisala rekordnu pobjedu na svim utakmicama svjetskih prvenstava. 1994. je završilo 35:1.

Sandro Sukno i Petar Muslim upisali su po pet pogodaka, a Tucak je ponovo koristio oba vratara. Josip Pavić i Marko Bijač dobili su po jedno poluvrijeme.


- Odigrali smo taman koliko je trebalo za suparnika takvog ranga, ni previše, ni premalo. Iz te dvije utakmice protiv JAR-a i Novog Zelanda najvažnije je da se nitko nije ozlijedio - rekao je Tucak.

Pobjedom nad Novozelanđanima završilo je "zagrijavanje" Hrvatske. Sad nas čeka ozbiljan posao, a četvrtfinale je na rasporedu u utorak u 17 sati.

>> Povijesna pobjeda: Hrvatski vaterpolisti razbili JAR sa 19:0!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije