Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA REPREZENTACIJA

Vaterpolisti na pripremama u Budvi, Tucak: Bili smo prisiljeni isključivo s igračima iz domaće lige

Europsko prvenstvo u vaterpolu za muškarce, finale, Mađarska - Hrvatska
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
26.01.2023.
u 15:30

Iduće okupljanje reprezentacije bit će u Zagrebu, uoči nastupa na turniru Svjetskog kupa koji će se održati od 8. do 14. ožujka na Mladosti. Osim domaćina, nastupit će i reprezentacije SAD-a, Mađarske, Francuske, Italije i Japana.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija okuplja se u Budvi gdje će od 26. do 28. siječnja održati mini pripreme s reprezentacijom Crne Gore u sklopu kojih će se odigrati i prijateljska utakmica dviju reprezentacija.

 

"Očekuje nas nekoliko trening utakmica od kojih će jedna biti službena. Nažalost, na ovom okupljanju nismo u kompletnom sastavu, s obzirom na obveze igrača koji igraju u inozemnim klubovima. Stoga smo bili prisiljeni pozvati igrače koji igraju isključivo u hrvatskoj ligi. Pritom, imali smo problema i s ozljedama. No ovo okupljane će nam poslužiti kao sjajna priprema za Svjetski kup koji će se održati u Zagrebu početkom ožujka," kazao je izbornik Ivica Tucak.

Iduće okupljanje reprezentacije bit će u Zagrebu, uoči nastupa na turniru Svjetskog kupa koji će se održati od 8. do 14. ožujka na Mladosti. Osim domaćina, nastupit će i reprezentacije SAD-a, Mađarske, Francuske, Italije i Japana. Tri najbolje plasirane reprezentacije osigurat će nastup na završnici Svjetskog kupa krajem lipnja.

28.12.2022., Zagreb - Prijateljska vaterpolo utakmica izmedju reprezentacija Hrvatske i Crne Gore odigrana je na bazenu SRC Mladost. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

"Iz Budve se vraćamo u nedjelju te igrači nastavljaju sa svojim klupskim obvezama. Nakon toga nam slijedi ponovo okupljanje 6. ožujka u Zagrebu, gdje nas već dva dana kasnije očekuje prva utakmica turnira, protiv reprezentacije SAD-a," najavio je izbornik Tucak.

Na ovom okupljanju izbornik je okupio sljedeće igrače: Toni Popadić, Ivan Marcelić, Jerko Jurlina, Goran Grgurević, Loren Fatović, Jerko Marinić Kragić, Rino Burić, Matias Biljaka, Marko Žuvela, Franko Lazić, Zvonimir Butić, Filip Kržić, Dario Rakovac, Jerko Penava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije