Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Vardar objavio video: Pogledajte kako je sreća mazila Dinamo u Skopju

Vardar - Dinamo
Foto: STR-1234/PIXSELL
1/5
13.07.2016.
u 10:15

Do teškoća s prijenosom došlo je zbog toga što se vodstvo makedonskog kluba nije uspjelo dogovoriti niti s jednom televizijskom kućom oko prodaje prava.

Dinamo je uz mnogo sreće slavio u prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka u Skopju protiv Vardara sa 2:1, no navijači hrvatskog prvaka i ljubitelji nogometa ostali su zakinuti za televizijski prijenos utakmice.

Do teškoća s prijenosom došlo je zbog toga što se vodstvo makedonskog kluba nije uspjelo dogovoriti niti s jednom televizijskom kućom oko prodaje prava.

Ipak, Vardar je na svojoj službenoj stranici objavio video s najzanimljivijim trenucima utakmice.

>>Evo što kažu nogometaši Dinama: 'Bilo je nemoguće vruće'

>>'Nećemo se predati, možemo napraviti čudo u Zagrebu'

>>Dinamo pobijedio Vardar i napravio korak prema prolasku u sljedeći krug natjecanja

Komentara 15

LI
Lisabon
11:37 13.07.2016.

Halar,ajde budi faca pa napisi da nisi bio u Skoplju,niti si gledao utakmicu.Naime samo su Jutarnji i SN slali novinare u Skoplje.Od ove male snimke i prepisivanja,ti si slozio pricu.Naravno s tezistem na dinamovu "losu" igru!!!!!!!Nazalost tebe,tvojih jadnih nalogodavaca i jos jadnijih novina,Dinamo ce mirno proci Vardar.Sramota za jedne ,nekad velike novine,a sad leglo dna novinarstva.

PE
perfa57
11:17 13.07.2016.

Pljuvanje po Dinamu se nastavlja usprkos pobjedi. Kako nije objavljen naslov "Kako je sreća mazila Portugal"? Tada su mrzitelji Dinama tvrdili da je važan samo rezultat. Ne čude me ovakvi različiti kriteriji kada je urednik Flak.

PE
peroskretnicar
11:06 13.07.2016.

Hvala bogu,u koliko je europskih utakmica dinamo gađao stative i stvarao šanse a na kraju izgubio...glavna je pobjeda, podizanje koeficijenta i prolaz u treči krug...p.s. jedna zamjerka...obranu moraju igrati svi a ne samo zadnja linija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije