Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisali ugovor
Povratak na članak

Varaždin će biti domaćin Europskog ekipnog atletskog prvenstva

U Lausannei je predstavljen i logo Europskog atletskog prvenstva - Liga 2 na kojem će, uz Hrvatsku,  nastupiti muške i ženske reprezentacije 12 europskih zemalja

Komentari 1

DU
Deleted user
18:16 29.10.2018.

Jako lijepo....., samo me zanima dali će onaj "otok", ono ruglo, kod stadiona Slobode kao i za vrijeme, JUPEA-e i Vatrogasne Olimpijade....., ograditi jutom da se ne vidi, kao tada...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????......i za obje manifestacije su bila osigurana sredstva za uklanjanje tete ruševine i rugla....ali nije se dogodilo, gdje su sredstva završila treba pitati tadašnje gradonačelnike, a i neke bivše i sadašnje nosioce vlasti u gradu............na snazi je i GUP koji to ruglo predviđa za rušenje.....i to već tako zadnjh 50 godina.....!!!!!!!!???????????....baš me zanima dali će to ograditi jutom ili će izmisliti nešto naprednije...??????????????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.