Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andy Murray

Varalice poput Šarapove ne zaslužuju pozivnice

Maria Šarapova
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
03.03.2017.
u 07:00

Britanac je tenisače koji su kažnjeni zbog korištenja nedozvoljenih supstancija nazvao prevarantima, a stava je da takvima ne treba dati pozivnicu za najpoznatiji teniski turnir – Wimbledon.

Prvi reket svijeta Andy Murray (29) uzburkao je javnost izjavom koju je dao za The Times. Britanac je tenisače koji su kažnjeni zbog korištenja nedozvoljenih supstancija nazvao prevarantima, a stava je da takvima ne treba dati pozivnicu za najpoznatiji teniski turnir – Wimbledon.

Odnosilo se to na najavu da će pozivnicu dobiti Marija Šarapova.

>>Marija Šarapova rasplamsala maštu, u emisiju došla bez grudnjaka i gaćica!?

Komentara 3

KS
Klara_swe
02:13 05.03.2017.

rece britanac i ostade ziv...reci murry, sta rade britanci po svijetu, reci koliko su pokrali po africi??? vi ne zasluzujete da vam itko dodje na Wimb., imat cete vece sanse da si ga sami osovojite jednom u 100 god

GU
General_U
13:18 03.03.2017.

tko je bez grijeha neka baci kamen prvi, šarapova bi trebala dobiti pozivnicu dovoljno je kažnjena.

SP
spancro
19:42 07.03.2017.

ona nije kriva .stalno je to uzimala svi su znali i uzimali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije