Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

VAR u sudačkoj nadoknadi 'oteo' pobjedu Liverpoolu u gradskom derbiju

Everton - Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.10.2020.
u 16:07

U spektakularnom Merseyside derbiju viđen je sjajan nogomet, četiri gola, pregršt šansi i crveni karton

Nogometaši Evertona i Liverpoola odigrali su u gradskom derbiju 5. kola Engleske lige na Goodison Parku 2:2, pa je Everton i dalje ostao vodeći. 

U spektakularnom Merseyside derbiju viđen je sjajan nogomet, četiri gola, pregršt šansi i crveni karton. Everton je u susret ušao kao vodeći sa sve četiri pobjede, a Liverpoolu je ovo bila prva utakmica nakon šokantnog 2:7 poraza kod Aston Ville. 

Redsi su dvaput vodili preko Manea (3) i Salaha (72), ali se Everton vraćao pogocima Keanea (19) i Dominica Calvert-Lewina (81), koji je tako zabio gol u svakom od dosadašnjih pet susreta prvenstva. 

U 90. minuti napadač Evertona Richarlison zaradio je crveni karton zbog grubog starta na Thiagu Alcantari, a dvije minute kasnije Henderson je postigao treći gol za prvake, međutim je poništen nakon odluke VAR-a zbog milimetarskog zaleđa Manea. 

Everton vodi s 13 bodova, a Liverpool je drugi s 10. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
19:21 17.10.2020.

2 cm zaleđa ( iako je nejasno kako eng. VAR za razliku od ostaka Europe uzima položaj ruke umjeto nogu i ramena ) Liverpool u početku ostao bez penala a u finišu utakmice zbog 2 cm ( opet položaj ruke ) bez gola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije