Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premiership

Van Gaal zasad siguran na klupi Uniteda, Willianu ponuđen novi ugovor

Van Gaal
Reuters
23.02.2016.
u 23:30

Ako bi Nizozemcu dali otkaz dok postoje teoretske šanse za Ligu prvaka, morali bi mu isplatiti 12,7 milijuna eura otpremnine.

Iako se već tjednima govori o odlasku Louisa van Gaala iz Manchester Uniteda, uprava mu neće dati otkaz sve dok postoje teoretske šanse da izbore Ligu prvaka, a trenutno ih od toga cilja dijeli šest bodova.

Naime, ako bi mu dali otkaz dok postoje teoretske šanse za Ligu prvaka, morali bi mu isplatiti 12,7 milijuna eura otpremnine, objavili su u utorak britanski mediji.

Iako mu trenutno ne prijeti opasnost od otkaza, Van Gaal vjerojatno neće voditi United sljedeće sezone. Na britanskim kladionicama najveći favorit za novog trenera je Jose Mourinho.

Bivši trener Chelseaja i sam je vrlo zainteresiran da preuzme United, ali protiv toga su klupske legende Bobby Charlton i Alex Ferguson, tvrde britanski mediji.

Navijači bi željeli na kormilu kluba vidjeti Ryana Giggsa, koji je sada pomoćnik Van Gaalu, dok navodno Alex Ferguson zagovara dolazak trenera Tottenhama Mauricija Pochettina.

A londonski Chelsea ponudio je brazilskom veznjaku Willianu novi četverogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao 7,6 milijuna eura po sezoni, objavili su u utorak britanski mediji.

Budući da Chelsea nema šanse da izbori Ligu prvaka sljedeće sezone, u klubu strahuju da bi mogli ostati bez najboljih igrača, Edena Hazarda, vratara Thibauta Courtoisa, napadača Diega Coste, te Williana.

Za Williana su navodno zainteresirani Paris Saint-Germain, Bayern i Juventus. Brazilski nogometaš je u Chelsea stigao u ljeto 2013. iz ruskog kluba Anži Mahačkala za 35 milijuna eura.

>>Ponuđen Zidaneu: Hoće li Ibrahimović postati Modrićev i Kovačićev suigrač u Realu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije