Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajni pregovori

Ponuđen Zidaneu: Hoće li Ibrahimović postati Modrićev i Kovačićev suigrač u Realu?

Zlatan Ibrahimović, Luka Modrić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/5
23.02.2016.
u 18:25

Ibrahimoviću na kraju sezone istječe ugovor s pariškim klubom te se dosad najviše spominjao njegov odlazak u Premier ligu ili MLS

Zinedineu Zidaneu, treneru Reala, ponuđen je dolazak napadača PSG-a, Zlatana Ibrahimovića (34) u Madrid. Tu vijest objavio je španjolski OK Diario, a još se dodaje kako Šveđanin nije ponuđen kraljevskom klubu, već samo treneru, a učinio je to njihov zajednički prijatelj iz Francuske.

Ibrahimoviću na kraju sezone istječe ugovor s pariškim klubom te se dosad najviše spominjao njegov odlazak u Premier ligu ili MLS. Ostaje za vidjeti hoće li se na Santiago Bernabeuu pridružiti hrvatskim reprezentativcima Luki Modriću i Mateu Kovačiću.

–  Imam još tri mjeseca ugovor ovdje, a što će se onda dogoditi? Velike će se stvari dogoditi. Je li Premierliga nešto što bih želio? Recimo samo da sam u formi – kazao je nedavno 34-godišnji napadač.

>>Englezi u euforiji: Ibrahimović je ovom izjavom nagovijestio dolazak na Otok

Komentara 8

KU
kupatilo
03:58 24.02.2016.

Pravi igrac i sa 34 moze pomoci cak i Realu.Svakako je bolji od Benzeme ili Belea.

Avatar Pablo 69
Pablo 69
08:44 24.02.2016.

Mislim da bi to bila super stvar. Ibra moze jos lagano 1-2 sezone odigrat na nivou.

AN
Andreeejjj
18:50 25.02.2016.

IBRA je još uvjek najbolji, može on još mnogo toga...i ne budite ljubomorni retardi bolesni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije