Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE ZALEĐE

Van Gaal: Uvedite video-tehnologiju

Louis van Gaal
Reuters
18.02.2010.
u 12:35

Pobjednički pogodak postignut je iz zaleđa, priznao je trener Bayernove momčadi Louis van Gaal u osvrtu na 2-1 pobjedu njegove momčadi protiv Fiorentine u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Gol koji je u 89. minuti postigao Miroslav Klose na asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivice Olića velika je pogreška norveškog suca Toma Henninga Øvrebøa i njegovih pomoćnika, što je priznao i nizozemski stručnjak bavarske momčadi. Ipak, njegove će riječi malo utješiti Fiorentinu koja je na uzvrat mogla s više obećavajućih 1-1.

- Postigli smo dva pogotka od kojih je jedan bio iz debelog zaleđa. Moderan nogomet ne može se suditi bez pomoći video-tehnologije. Sudac i njegovi pomoćnici ne mogu sve vidjeti, govorim to već deset godina - kaže Van Gaal i zaključuje:

- Mi smo tako kažnjeni protiv Bordeauxa, sada se to dogodilo momčadi protiv koje smo igrali. To je nogomet, ali treba javno reći da suci ne mogu sve sami. Njima treba pomoć.

Nakon poraza od Bordeauxa na Allianz Areni (3. studenoga bilo je 2-0 u igranju po skupinama) Van Gaal je kritizirao suce zbog nesviranja jedanaesterca u korist njegove momčadi kod početnog rezultata. Žalio se na igranje rukom gostujućeg igrača u kaznenom prostoru francuskog sastava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije