Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOZEMAC ZAdovoljan

Van Gaal: Uspio sam sačuvati i Olića i Robbena

Ivica Olić
AFP
22.04.2010.
u 10:51

Nizozemski strateg Bayern Münchena Louis van Gaal dobio je ono što je očekivao iz prve polufinalne utakmice nogometne Lige prvaka protiv Lyona.

Njegova je momčad pobijedila 1:0, uspio je sačuvati i svoje najvažnije igrače zdravima, a jedino mu veselje može pokvariti moguće propuštanje potencijalnog finala Francka Riberyja zbog izravno zarađenog crvenog kartona.

Tako je Van Gaal Ivicu Olića zamijenio već na poluvremenu s Anatolijem Timoščukom, a Arjena Robbena Hamitom Altintopom u 85. minuti.

- Za tri dana igramo protiv Borussije Mönchengladbach u Bundesligi i moram paziti da mi svi igrači ostanu zdravi. Mogu biti jako zadovoljan. Pobijedili smo Lyon, nismo primili gol i putujemo u Mönchengladbach sa zdravim Robbenom, zdravim Olićem, kao i ostalim igračima – rekao je nizozemski stručnjak koji je 1995. odveo Ajax do naslova u Ligi prvaka, a ove sezone ima priliku s bavarskim klubom osvojiti trostruku krunu (Ligu prvaka, Bundesligu i DFB Pokal).

- Što se Riberyja tiče, zbog njega i Bayerna nadam se da će dobiti tek jednu utakmicu suspenzije.

Finale Lige prvaka na rasporedu je 22. svibnja u Madridu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije