Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:1

Valencia nakon preokreta slavila protiv Reala, zaustavljen niz Madriđana

Valencia Real
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
04.01.2015.
u 19:12

Domaćini svladali su Real prvi put od 2009. godine i prekinuli njihovu seriju od 22 pobjede

Real Madrid upisao je treći poraz u španjolskom prvenstvu. Kraljevski klub poražen je na gostovanju kod Valencije s 2:1.

Domaćini su se na Mestalli Realu suprotstavili jako agresivnom igrom što im itekako isplatilo. Svladali su Real prvi put od 2009. godine i prekinuli njihovu seriju od 22 pobjede. No, Madriđani su poveli. Negredo je u 14. minuti u svom šesnaestercu igrao rukom. Cristiano Ronaldo sigurno je iskoristio jedanaesterac.

Gomes je do kraja poluvremena pogodio vratnicu, a izjednačenje je stiglo u 52. minuti. Barragan je tukao s 20 metara, lopta je pogodila Pepea, promijenila smjer i prevarila Casillasa. Potpuni preokret dogodio se u 65. minuti nakon što je Otamendi nadskočio Ramosa i pogodio za deliriji na tribinama. Real je do kraja utakmice imao nekoliko dobrih prilika, Valencia se uglavnom branila i uspjela sačuvati prednost.

 Valencia se ovom pobjedom probila na četvrto mjesto. Pobjedi li Barcelona večeras Real Sociedad, preskočit će vodeći Real i pobjeći na plus dva. Doduše, Madriđani imaju utakmicu manje.

>> Evo koliko su bogati Ronaldo i Messi - što mislite tko ima više?

Komentara 3

Avatar nula
nula
21:46 04.01.2015.

Bez Luke , Barca je orkestar bez dirigenta. Postaju dobra spanjolska momcad ali ne i najbolja . Pobrkali su brzinu i jurnjavu. Kad ga nema , ispada Bale , pa James .... Kroos je nula. Tko to ne vidi , , ne vidi nista ....

Avatar nula
nula
23:20 04.01.2015.

Bez Luke , igra Reala je jurnjava ; ili ce uci , ili ne . Sad je bilo - ne .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije