Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINO OBZNANIO POPIS

Valčić, Vori i Lacković na odmor, prilika mladima

Rukometna reprezentacija
Igor Kralj/PIXSELL
07.05.2010.
u 12:57

Lino Červar i Zdravko Zovko, izbornici muške i ženske rukometne reprezentacije, objavili su popise igračica i igrača za skorašnje reprezentativne akcije

. Muška reprezentacija igrat će dvije prijateljske utakmice s Poljskom, sredinom lipnja u Lodzu i Varšavi. Reprezentacija će se okupiti 7. lipnja u Zagrebu.

– Putujemo u kombiniranom sastavu, na popisu nema Tončija Valčića, Igora Vorija i Blaženka Lackovića jer želim provjeriti neke mlade igrače koji kucaju na vrata reprezentacije. To su igrači koji su se dokazali u mlađim kategorijama i sada dobivaju prigodu da se nametnu i steknu iskustvo igrajući

protiv jakog suparnika. Radujem se i povratku nakon ozljede Zlatka Horvata – istaknuo je Červar.

Zdravka Zovka očekuju dvije posljednje utakmice u kvalifikacijama za odlazak na europsko prvenstvo, protiv Nizozemske u Rotterdamu 26. svibnja, te s Litvom u Belom Manastiru 29. svibnja.

– Maida Arslanagić ima obveza u danskom prvenstvu, pa će doći izravno u Rotterdam, 25. svibnja. Novo ime na popisu je Tina Gavranić iz pulske Arene – rekao je Zdravko Zovko.

Bez obzira na ishode tih dviju utakmica, ženska reprezentacija već je izborila Europsko prvenstvo koje će se u prosincu održati u Danskoj i Norveškoj. Zbog ozljeda nema Andreje Penezić i Kristine Franić.


Pozvani su: MIRKO ALILOVIĆ (HC ADEMAR LEON), IVAN PEŠIĆ (RK CROATIA OSIGURANJE ZAGREB), IVAN ČUPIĆ (RK GORENJE VELENJE), ZLATKO HORVAT (RK CROATIA OSIGURANJE ZAGREB), MANUEL ŠTRLEK (RK CROATIA OSIGURANJE ZAGREB), ANTONIO KOVAČEVIĆ (RK DUBRAVA), ŽELJKO MUSA (RK TRIMO TREBNJE), MARINO MARIĆ (RK CROATIA OSIGURANJE ZAGREB), IVANO BALIĆ (RK CROATIA OSIGURANJE ZAGREB), DAMIR BIČANIĆ (HC ADEMAR LEON), DRAGO VUKOVIĆ (HC GUMERSBACH), JOSIP VALČIĆ (RK CROATIA OSIGURANJE ZAGREB), JAKOV GOJUN (RK CROATIA OSIGURANJE ZAGREB), MARKO KOPLJAR (RK CROATIA OSIGURANJE ZAGREB), ALEN BLAŽEVIĆ (RK NEXE), DOMAGOJ DUVNJAK (HSV HAMBURG), DENIS BUNTIĆ (HC ADEMAR LEON).

Pričuvni igrači: ANTE VUKAS (RK EMC SPLIT), VEDRAN MATAIJA (RK POREČ), LUKA RAKOVIĆ (RK CROATIA OSIGURANJE ZAGREB), MARKO MRĐENOVIĆ (RK NEXE), MARKO KOLJANIN (RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO), VEDRAN HUĐ (RK JERUZALEM ORMOŽ), NIKOLA ŠPELIĆ (RK CROATIA OSIGURANJE)

Komentara 1

MA
malirvat
14:40 07.05.2010.

I opet \"hrvatski zet\" na listi reprezentacije ,bez obzira na to što je 124 srednji u Hrvatskoj.Sve je moguće dok je deda Gobac tu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije