Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIREME U MEĐUGORJU
Povratak na članak

Vahu ljute igrači jer su previše pred računalima

Na posljednjem Dinamovu treningu u Hercegovini ozlijedio se Sammir, a uz Brazilca na bolove se požalio i Portugalac Tonel.

Komentari 2

ZV
zvonimir13
17:26 20.01.2011.

čini se da ih Vaha dobro ganja na treninzima pa se javljaju fol ozljede (zašto samo stranci?)samir,etto,cufre,tonel(oni se i inače druže intezivno).Mozda im je plan da budu pošteđeni 7dana(a to je najnaporniji dio priprema)jer toliko traju oporavci tih nazovi ozljedica???

VL
HO
hotfishlake
17:38 20.01.2011.

ma da vaha, tvoj posao vodjenja 20-tak golobradih mladica uz par rutinera je tezi i od premijerskog i od obaminog i od papinog i od direktora shella i od dragog boga, ajme jesi tast covjece!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.