Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIREME U MEĐUGORJU

Vahu ljute igrači jer su previše pred računalima

dinamo
Zoran Grizelj
20.01.2011.
u 13:52

Na posljednjem Dinamovu treningu u Hercegovini ozlijedio se Sammir, a uz Brazilca na bolove se požalio i Portugalac Tonel.

Susreti Dinamovog trenera Vahida Halilhodžić i novinara sve više izgledaju kao da izvještamo iz bolnice, a ne s priprema nogometnog prvoligaša. Ni četvrtak nije bio iznimka. Zbog ozljeda mu je prisjeo i ručak, a potom je stao pred novinare i počeo.

- Sammir je ozljedio ahilovu tetivu i tek sad su mi to javili. On je te bolove osjećao već tri dana, ali nije ništa govorio. Ne znam puno više od toga, osim da će morati tjedan dana pauzirati od treninga. Nije on jedini, ima dosta upala pogotovo koljena, ne znam što bi mogao biti razlog tome. Možda teren, ili to što igrači nisu dovoljno radili tijekom duge stanke, pa ne mogu pratiti ritam, koji je takav u ovom dijelu priprema. Opseg rada je velik, pa je i organizam na velikim iskušenjima - kazao nam je Halilhodžić, a potom objavio i dvojicu novoozlijeđenih:

- Etto se žali na bolove u leđima, a Tonel ime problema s koljenom, kazao je Halilhodžić. Uz već ozlijeđenog Cufrea, koji je već u Zagrebu i Carlosa koji još ne trenira zbog koljena, to je dosta problema u Dinamovoj zadnjoj liniji, a danas će igrati utakmicu protiv GOŠK-a na turniru u Gabeli.

- Neki igrači će morati igrati na pozicijama na kojima nikad nisu igrali - govori Halilhodžić pitajući se što se to događa jer otkako je došao u Dinamo toliko ozljeda, kaže, nije bilo.

Zanimljivo, svi ozlijeđeni su stranci, pa se Vaha osvrnuo i na profesionalizam igrača, a na pitanje novinara hoće li biti kažnjeni, odgovorio je:

- Pa kaznili su već sami sebe što su ozlijeđeni i neće igrati, što ću ih ja kažnjavati. Kao i ja tako i oni moraju snositi svoj dio odgovornosti - kazao je Vaha i nastavio još malo o profesionalizmu nogometaša. Smeta mu što puno vremena provode uz računala, najviše zbog Facebooka.

- Dok sam bio trener u jednom drugom klubu prolazim hodnikom, kad igrači viču 'goool, goool'. Kakav gol u ova doba pomislim, kad oni igraju Play Station, a tri sata Play Stationa su psihičko opterećenje kao cijela utakmica, ali igračim ništa ne zabranjujem, samo razgovaram s njim i oni svega toga moraju biti svjesni. Ma trenerski posao je kompliciraniji od premijerskog - zaključio je Halilhodžić.

Inače Dinamovci još izazivaju veliko zanimanje u Hercegovini. Vahu redovito posjećuju prijatelji, a plave je posjetio i generalni konzul RH u Mostaru Velimir Pleša.

Ključne riječi

Komentara 2

ZV
zvonimir13
17:26 20.01.2011.

čini se da ih Vaha dobro ganja na treninzima pa se javljaju fol ozljede (zašto samo stranci?)samir,etto,cufre,tonel(oni se i inače druže intezivno).Mozda im je plan da budu pošteđeni 7dana(a to je najnaporniji dio priprema)jer toliko traju oporavci tih nazovi ozljedica???

HO
hotfishlake
17:38 20.01.2011.

ma da vaha, tvoj posao vodjenja 20-tak golobradih mladica uz par rutinera je tezi i od premijerskog i od obaminog i od papinog i od direktora shella i od dragog boga, ajme jesi tast covjece!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije