Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNI U GABELI

Vahu i Mamića opsjedali navijači i novinari

Dinamo Gabela (1)
Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
22.01.2011.
u 20:39

Na spomen Mamićevog imena od strane službenog spikera, tijekom finalne utakmice, slijedile su ovacije s tribina.

Dinamov dvojac Zdravko Mamić – Vahid Halilhodžić zasjenio je ostale sudionike turnira u Gabeli. Brojne pristaše Dinama i ne samo oni naprosto su opsjedali izvršnog direktora i trenera Zagrepčana. Od silne gužve teško su se do njih probijali i novinari, a posebice je pravim navijačkim kordonom, ali i zaštitarima, bio okružen Mamić, koji očito nije ostao hladan na vidno istaknute transparente na stadionu Podavala u Gabeli.

Na jednom od njih očito domaćih BBB stajalo je: „Razbojnici neka pate, Gabela uz Mamića“, a na drugom „Za Dinamo i uz Zdravka, Metković“. Na spomen Mamićevog imena od strane službenog spikera, tijekom finalne utakmice, slijedile su ovacije s tribina. Iako se očito i dio hercegovačkih BBB-sa solidarizirao sa Mamićevim zagrebačkim oponentima, brojni su očito je i oni drugi.

Pored ostalih skupina navijača Dinama na finalnu utakmicu pristigla je iz Sinja. Nije samo drugog dana turnira guštao Zdravko Mamić, nego i Gabeljani. Naime, u poluvremenu finalne utakmice, između GOŠK-a i Dinama, potpisan je Ugovor o suradnji, kojim je utvrđena četverogodišnja suradnja teška 100.000 KM!

Ugovor su potpisali Zdravko Mamić izvršni direktor Dinama i Pero Pavlović predsjednik uprave GOŠK-a. Za Gabeljane je najvažnije da se uz godišnju potporu od 25.000 KM, Dinamo obvezao i naredne četiri godine nastupati na turniru u Gabeli.

Ključne riječi

Komentara 3

TO
Tot
00:30 24.01.2011.

čovjek zaslužuje ovacije...

DU
Deleted user
21:38 22.01.2011.

Koji naslov, koji text. Ni rijeci o Vahi u textu a vidi naslov?! Novinari, novinari.....

Avatar Piruška
Piruška
08:57 23.01.2011.

Moraš biti plačen da napišeš ovakav članak ! Žalosno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije