Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spor oko transfera

Vahid Halilhodžić napušta Nantes zbog neslaganja s predsjednikom

Vahid Halilhodžić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
31.07.2019.
u 15:46

Na njegovo mjesto zasjest će Stéphane Ziani

Trener francuskog Nantesa Vahid Halilhodžić odlazi iz kluba nakon prijateljske utakmice protiv Genove koja je na rasporedu u petak i već u ponedjeljak na njegovo mjesto zasjest će Stéphane Ziani, javlja agencija France Presse.

Stéphane Ziani (47), bivši igrač i trener momčadi do 19 godina, bit će službeno imenovan trenerom prve momčadi u ponedjeljak.

Razlog Halilhodžićevog odlaska iz kluba je neslaganje s predsjednikom i upravom kluba oko transfera.

Halilhodžić je u Nantes došao u listopadu 2018. godine. Na klupi je naslijedio Miguela Cardosa koji je klub ostavio na 19. mjestu. Nakon njegovog dolaska, klub je sezonu završio kao 12.

Nantes novu sezonu započinje 11. kolovoza gostovanjem kod Lillea.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
14:01 01.08.2019.

Vaha caruje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije