Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAHID HALILHODŽIĆ ZA VL

Vahid Halilhodžić: Hrvati su bili ljutiti, tako je pala Francuska. A na ovom odgovoru ne inzistirajte!

17.06.2022.
u 11:11

– Dobro poznajem hrvatski nogomet, znam koje su mogućnosti hrvatske reprezentacije. To je momčad koja ima iskustvo, sada i mladost, predvođena izvanrednim Lukom Modrićem. To je velika ekipa koja ima velike ambicije na Svjetskom prvenstvu – rekao je Halilhodžić.

Komentara 1

RE
RedTree
15:25 17.06.2022.

Uigranosti i taktike, u biti igre nemamo, prema naprijed vrlo slabi, sve je daj loptu Luki pa će on nešto smisliti, Brozović otrčati, a naprijed Perišić na klasu izvuči. Bez Modrića smo izgubljeni u igri, Kovačić nije tipični centralni vezni, čim nije Modrić tu, ništa od njega ili zvati Raketu ili nadati se da će Sučić se još razviti. Obranu trebaju igrati iskusni i sigurni, a ne neki mulci koji se tek razvijaju. Ovaj Halihodžić zna sve o nama i čupati će za pobjedu do zadnjeg atoma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije