Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastalo opuštanje
Povratak na članak

Vaha: Primljenih osam golova govori o problemima

- Nakon jako dobrih 40 minuta kao da su se neki igrači počeli igrati, malo su se opustili, nestalo je taktičke discipline, a to se protiv momčadi kakva je Francuska jako skupo plaća - istaknuo je bivši strateg Dinama

Komentari 3

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
17:17 09.09.2020.

Meni rezultati nisu sokantni. Samo teske budale su mogle pristati igrati u off sezoni na stranim terenima protiv premijer nogometnih nacija i ocekivati ista drugo osim poraza.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:44 09.09.2020.

Primljenih osam golova govori o problemima za kladitelje jer neznaš valja li metnuti lovu na plus dva gola za suparnika ili na višu kanta i torpedo kvotu od plus pet golova za suparnika.

VL
BA
baranja2
15:57 09.09.2020.

To je stvar balkanskog mentaliteta, nasoj repki tako i samoj drzavi i narodu bi trebala jedna jaka i snazna ruka da nekazem diktator , tek tad bi mi znali slusati i postovati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.