Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izludio driblinzima

Vabec: Ispričavam se Fernandezu što sam sjeo na loptu

lopta
Reuters/Pixsell
06.09.2011.
u 09:39

Prisjetio se izraelski izbornik, Francuz Luis Fernandez, utakmice za Paris Saint-Germaine kad ga je izludio jedan Hrvat

Bilo je to u Brestu 1982. godine, tada je za Brest igrao bivši dinamovac Drago Vabec. Ispričao je Fernandez da ga je Vabec izludio driblinzima, da mu je gurao loptu kroz noge, ali i da ga je ponizio...

Vabec nam je rekao:

– Iznenadilo me da se Fernandez sjeća te utakmice. Ljudi takve dane obično žele zaboraviti, ha, ha... Bila je to jedna od mojih najboljih utakmica u životu, pamtim svaki dribling. Taj mali nije baš imao sreće, igrao je desnog beka i pokušao me čuvati, a ja sam ga uništio – kaže Vabec, koji je danas trener čakovečke Sloge.

Fernandez je rekao i da ste napravili nesportske poteza prema njemu...

– Gledajte, nakon što sam mu gurnuo, po tko zna koji put, loptu kroz noge, sjeo sam na loptu i čekao ga da opet dođe! Ako je taj moj potez shvatio kao nesportsko ponašanje, stvarno mu se iskreno ispričavam – kaže Vabec i dodaje:

– Bit ću na utakmici Hrvatska – Izrael, HNS me pozvao kao gosta. Hvala Zorislavu Srebriću. Očekujem pobjedu, kad bi se barem naši nogometaši poigrali s Izraelom kao što sam se ja poigrao s njihovim izbornikom u Brestu – nada se Vabec.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
10:12 06.09.2011.

Istina , \"Of\" je velika dinamova legenda !!!

OB
-obrisani-
14:42 06.09.2011.

OF zakaj je dobio to ime u dinamo, buduci da je bio brz drugi su ga igraci na trenigu udarali a on je stalno ponavljao OF me je udario, drago vabec je bio igracka velicina na zalost u privatnom zivotu sve je spiskao kaj je zaradio, prosli smo tjedan u njeackom bildu procitali: u njemackoj 25% svih profi igraca zavrsi na HARC 4, to vam je ono kad dobijete od drzave 364 eura mjesecno da ne krepate od gladi

HE
henky
15:23 06.09.2011.

Drago Vabec!!! Hej!!! Kakve je on slobodnjake pucao!!! Iz lijevog ili desnog ruba šesnaesterca - iskosa!!! S 18-25 metara. Nezaboravno!!! Danas se to ubacuje pred gol, a on je svaki put opalio po golu s takvim felšama da je to bila milina za gledat! I kolko je golova dao iz tih slobodnjaka!!! A tek onaj gol Šveđanima koji se vrtio godinama na špici \"Sportskog pregleda\". Koji osjećaj! Da li mu to sin igra u Čakovcu? Ak ima takav osjećaj za loptu i gol - trebalo bi ga malo bolje pogledati i dati mu šansu u većem klubu - možda Dinamu, ako je dovoljno dobar. Svako dobro, Drago!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije