Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao na operaciju

Uznemirujući video: Evo kako je Anderson slomio nogu

Anderson Silva
Foto: MMA Fighting
1/2
29.12.2013.
u 10:55

Očito je da Andersona čeka višemjesečna pauza, a krenula su čak i nagađanja da ova teška ozljeda ujedno znači i kraj njegove borilačke karijere.

Anderson Silva teško je stradao početkom druge runde u revanšu protiv Chrisa Weidmana. Prilikom unutarnjeg low kick udarca puknula mu je potkoljenica te više nije mogao nastaviti borbu.

Ozljeda je zaista teška, Andersona su odmah stavili na nosila i direktno iz oktogona odvezli u bolnicu gdje će hitno biti operiran.

U ovom trenutku nema detaljnijih informacija, ali očito je da Andersona čeka višemjesečna pauza, a krenula su čak i nagađanja da ova teška ozljeda ujedno znači i kraj njegove borilačke karijere.

O tome je čak i pričao u danima prije revanša protiv Weidmana, no malo tko mu je vjerovao u te riječi, no nakon ovakvog raspleta zaista je sve moguće!

>>Anderson slomio nogu u drugoj rundi, Weidman obranio pojas!

Komentara 2

XM
xmatrix
11:08 29.12.2013.

Nije sve u pobjeđivanju, ali htjeti pobjediti jeste

VU
vupora8
13:16 29.12.2013.

Brz oporavak :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije