Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Istanbulu

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Turskog nogometaša snimili kako ubija čovjeka zbog svađe u prometu

Screenshot
28.09.2021.
u 09:21

Halil İbrahim Scholten (24) navodno mu je spriječio prolaz autom blizu autoceste pokraj glavnog turskog grada nakon čega se posvađao s bivšim nogometašem Fenerbahčea i Bešiktaša

Turski nogometaš Sezer Öztürk (35) ubio je čovjeka i ranio još četvero zbog svađe u prometu u blizini Istanbula, javljaju turski mediji.

Sve su zabilježile i sigurnosne kamere, a  snimku je objavio Sabah Spor. Na snimci se jasno vidi kako nogometaš vadi oružje dok vozi sivi Mercedes njemačkih registracija. İbrahima Scholtena ubio je na licu mjesta, dok su još četiri osobe ozlijeđene i prevezene u bolnicu.

Halil İbrahim Scholten (24) navodno mu je spriječio prolaz autom blizu autoceste nakon čega se posvađao s bivšim nogometašem Fenerbahčea i Bešiktaša. 

 

– Sve se dogodilo iznenada, pokojnik je počeo bježati i ovaj ga je krenuo loviti autom. Čula se pucnjava, a nakon toga je pobjegao u autu stranih registracija – rekao je očevidac.

 

Komentara 2

NE
NesK
09:54 28.09.2021.

Dogodilo se u blizini Istanbula, a kasnije u tekstu piše "... blizu autoceste kraj glavnog turskog grada". E moji novinari, nazad u osnovnu školu na popravni iz geografije.

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
09:47 28.09.2021.

Kasapin srboturski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije