Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA

Pjaca: Bilo bi čudno to čuti od Mandžukića

Marko Pjaca
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
12.11.2018.
u 11:55

U četvrtak nas na Maksimiru čekaju Španjolci, a onda u nedjelju gostujemo u Engleskoj.

Pred hrvatskim nogometašima još su dvije utakmice Lige nacija! U četvrtak nas na Maksimiru čekaju Španjolci, a onda u nedjelju gostujemo u Engleskoj. 

Vatreni se okupljaju u ponedjeljak u Zagrebu, a na našem portalu te Facebook stranici Večernjeg lista pratite što će reći.

Prvi je ispred novinara istupio Marko Pjaca, koji je izrazio nadu da se Hrvatska može revanširati Španjolskoj za 6:0 poraz iz Elchea 11. rujna.

- Osjećam se dobro, zdrav sam, igram. Dižemo se u formi, pa se nadam da će se to vidjeti i na terenu. Španjolci su također ranjivi, nadam se da ćemo znati iskoristiti njihove greške. Lijepo je čuti da su ulaznice gotovo rasprodane, podrška navijača nam jako puno znači - kazao je između ostalog Pjaca.

>> Pogladajte u nastavku što je još sve izjavio uoči važnog dvoboja

>> Izjavu 'sedmoj sili' je dao i Dominik Livaković

>> Zlatko Dalić stigao je u hotel uoči okupljanja igrača

>> Daliću se u hotelu među prvima pridružio Andrej Kramarić

Komentara 8

DM
drazen.muhvic
12:33 12.11.2018.

Na Maksimiru ne čekaju nas Španjolci! Na Maksimiru mi čekamo Španjolce!!!

ZC
zorro.cz
14:28 12.11.2018.

Ne mogu naći poveznicu između naslova i teksta...

CP
caffe.pukelwirt
13:13 12.11.2018.

Nema lijevog beka,stavi Perisica ima sve sto treba,prgavost,brzinu,kvalitet,odtovornost,a Brekala naprijed u napad perfekna kombinacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije