Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.10.2018. u 22:52

Naravno da Barcelona bez Lionela Messija nije tako raznovrsna u napadu. Večeras je Argentinac iz lože u društvu sinčića, gledao utakmicu. Teško se sjetiti kada je zadnji put sa strane gledao svoje suigrače u Ligi prvaka. Slavili su Katalonci protiv Intera 2:0 i bez Messija. 

Statistika kaže da je Barcelona u Ligi prvaka bez Messija igrala 27 utakmica i ubilježila 21 pobjedu! Uz dva poraza i četiri remija. Za prvi pogodak bio je dovoljan samo jedan Rafinhin bijeg i dobro postavljanje u 32. minuti. Niti jedna momčad nije tako raznovrsna kada su u pitanju strijelci u Ligi prvaka. Brazilac je, naime, 78. Barcin igrač koji je zabio u ovom elitnom natjecanju u povijesti.  

Barcelona - Inter
1/7

Zadnji domaći poraz u Ligi prvaka bio je prije pet godina, protiv Bayerna (1:3). Do sinoć su Katalonci odigrali 28 domaćih utakmica, a ostvarili su 26 pobjeda...  

Tri od četiri Hrvata osjetili su ozračje na travnjaku Nou Campa. Ivan Rakitić sjajno je asistirao u 83. minuti Jordiju Albi za konačan omjer 2:0. Marcelo Brozović (žuti karton) i Ivan Perišić (zamijenjen u 77. minuti) solidno su odradili utakmicu.

Komentara 3

WE
weAreCro
21:29 24.10.2018.

Zao mi je nasih u interu ali stvarno ne vidim razloga zasto bi itko normalan navijao za inter. Tipicna talijanska govn.arska ekipa koja vec u 20-im minutama utakmice pocinje odugugovlaciti sa ubacivanjem lopte u igru.

DO
DOMAZL
21:54 24.10.2018.

Molio bih odgovorne na htv da ne dozvole komentirati uzakmice Šapitu. Naporan, dosadan kao i Bruno Kovačević. Brblja kao da je radio prijenos. Dekoncentrira.

MI
mirotvorac
22:57 24.10.2018.

Hrt ,biti će utakmica zanimljivija bez komentatoraai uštedite će te novac ovaj Šapit unušti ,dosadan ,pokvari utakmicu,sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije