Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ PUTA
Povratak na članak

Danska uvjerljivo svladala Egipćane (30:25), Hrvatska i službeno ispala s Mundijala

Uoči zadnjeg kola Hrvatska je bila treća u skupini s dva boda manje i 22 gola slabijom razlikom pogodaka od drugoplasirane Danske, dok je vodeći Egipat imao nedostižna tri boda više. Računica je bila jasna. Hrvatskoj je trebala pobjeda od 22 razlike protiv Bahreina, te bilo kakva pobjeda Egipta protiv Danske kako bi izborila četvrtfinale. Nijedno od toga, nažalost, nismo uspjeli ostvariti.

Komentari 2

5S
505.scrtom
21:40 23.01.2023.

igraj bolje, pa se nećeš morati loviti nade ili kritizirati suđenje.

VL
JU
juma
21:34 23.01.2023.

Što je ovo? U strahu su velike oči. Nas sve vrijeme izbornik i mediji uvjeravaju kako je Egipat neka rukometna velesila, a oni potonu čim naidju na ozbiljnu europsku reprezentaciju. Što tek reći o nama, kada smo izgubili 10 razlike od afričke reprezentacije, koja se poput USA, tek uči u ovom sportu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.