Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
BACANJE KUGLE

Stipe Žunić završio osmi, Amerikanac slavio kraj fontana

Stipe Žunić završio osmi, Amerikanac slavio kraj fontana
Foto: Igor Kralj/Pixsell
03.09.2018. u 20:30

Amerikanac Ryan Crouser (22,09) s dva najbolja hica u bacanju kugle slavio je na  4. memorijalu Ivana Ivančića kraj fontana u Zagrebu. Stipe Žunić završio je na osmom mjestu s 20,00 metara.

Aktualni svjetski prvak Novozelanđanin Tom Walsh osvojio je drugo mjesto sa hicem od 21.78 metara, a treće mjesto pripalo je bivšem dvostrukom svjetskom prvaku Nijemcu Davidu Storlu, koji je bacio 21.46 m. Novi europski prvak Poljak Michal Haratyk bio je četvrti sa rezultatom 21.24 m.

Bacanje kugle, Hanžek
1/20

- U završnim serijama napokon sam uspio uhvatiti tehniku i baciti dva odlična hica. Zagreb mi je jedno od omiljenih mjesta za natjecanje. Publika je blizu, atmosfera je doista posebna i uživam ovdje bacati - izjavio je Crouser, koji drži i rekord mitinga kada je prije dvije godine bacio 22.28 metara.

Stipe Žunić, osvajač brončane medalje na lanjskom Svjetskom prvenstvu u Londonu, je dodao:

- Dao sam maksimum, hitac od 20 metara nije katastrofa, ali bih volio da sam završio s boljim plasmanom. Ovo mi je bila najteža sezona dosad i žao mi je što nisam u boljoj formi, jer ovdje je užitak bacati u društvu s najboljima na svijetu.

Memorijal Ivana Ivančića održava se u sklopu Hanžekovićeva memorijala, zagrebačkog IAAF atletskog mitinga čije ćemo 68. izdanje gledati u utorak na stadionu Mladosti.

Komentara 4

ČI
čikaga
19:59 03.09.2018.

Ovo bacanje kugle s komentatorima je čista LAKRDIJA.

ČI
čikaga
19:55 03.09.2018.

Jedva smo dočekali da ćemo putem HRT moći gledati natjecanje iz Brođanaca tj. stare sportove jer im je jedino to ostalo, a možda i picigin iz Spalata jer tog nema nigdje.

ČI
čikaga
19:57 03.09.2018.

Sto će onda reći Šapit kolika je gledanost. Jedino je dobro što su ona dva tovara otišli u Vip.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije