Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UISTINU FENOMENALAN

VIDEO Pašalić zabio za Atalantu, ali čarobni Ronaldo kreirao je veliki preokret Uniteda

VIDEO Pašalić zabio za Atalantu, ali čarobni Ronaldo kreirao je veliki preokret Uniteda
Foto: Reuters
20.10.2021. u 22:53

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić zabio je pogodak, ali je njegova Atalanta poražena kod Manchester Uniteda u dvoboju 3. kola skupine F Lige prvaka 2:3.

>>> Pašalićev pogodak pogledajte OVDJE

Takav kraj se i nije mogao naslutiti nakon prvog poluvremena jer su Talijani vodili 2:0. U 15. minuti Pašalić se našao na pravom mjestu te je iz blizine svladao domaćeg vratara De Geu za 1:0. Atalanta je cijelo prvo poluvrijeme odigrala odlično, bila je kontinuirano opasna, a u 29. minuti je povećala na 2:0 golom Demirala.

No, baš sve na travnjaku se promijenilo u drugom poluvremenu, točnije od 53. minute kada je Rashford smanjio na 1:2. U valovima je Manchester United napadao. Atalantu su spašavali okvir vrata i vratar Musso, no do kraja nije izdržala. Prvo je Maguire izjednačio u 75. minuti, a u 81. se ukazao Cristiano Ronaldo i zabio za potpuni preokret.

Pašalić je igrao do 68. minute kada je zamijenjen.

Manchester United (šest bodova) je preskočio Atalantu (četiri boda) na ljestvici, a s Talijanima se izjednačio Villarreal koji je u Švicarskoj pobijedio Young Boys 4:1. Gosti su u prvih petnaest minuta zabili dva gola (Pino i Gerard Moreno), a jednako ubojiti su bili i u samom finišu ogleda (Alberto Moreno i Chukwueze).

Foto: Reuters

U skupini H aktualni pobjednik Lige prvaka Chelsea vrlo lako je kao domaćin slomio švedski Malmö te je pobijedio 4:0. Po dva pogotka Chelsea je postigao u oba poluvremena. Dva puta je s bijele točke bio miran Jorginho, a još su po pogodak dodali Christensen i Havertz.

Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak odigrao je cijelu utakmicu za Malmö, dok je na drugoj strani Mateo Kovačić kompletni dvoboj odgledao s klupe.

Chelsea je došao do druge pobjede (šest bodova), a na vrhu se sa svih devet bodova nalazi Juventus koji je u ovom kolu slavio u Sankt Peterburgu protiv Zenita 1:0. Domaća obrana na čelu s hrvatskim reprezentativcem Dejanom Lovrenom je odolijevala Juventusu sve do 86. minute, ali je tada pogodak vrijedan tri boda zabio Šveđanin Kuleševski.

U skupini G je ranije Salzburg svladao Wolfsburg 3:1, dok su Lille i Sevilla odigrali bez pobjednika, ali i bez golova. Za Sevillu je to bio treći remi u skupini, a Ivan Rakitić je igrao od 74. minute. Hrvatski vratar Ivo Grbić je, pak, uspješno čuvao domaću mrežu tijekom svih 90 minuta.

U skupini E Bayern je zadržao stopostotni učinak. Nakon Barcelone i kijevskog Dinama Bavarci su ovaj put slavili na Luzu u Lisabonu gdje je pobijedio Benficu 4:0. Sve do 70. minute mreže s mirovale, a tada je domaću zatresao Sane. Tada je počelo puštati sa svih strana u domaćoj obrani pa su još zabili Everton (autogol), Lewandowski i ponovno Sane. Kod posljednjeg pogotka asistirao je hrvatski reprezentativac Josip Stanišić koji je u 77. minuti dvoboja ušao s klupe. Osim što ima svih devet bodova Bayern još nije primio pogodak (razlika pogodaka 12:0).

Iza Bayerna se na ljestvici nalaze Benfica s četiri i Barcelona s tri boda koja je u ovom kolu osvojila premijerne bodove (1:0 protiv Kijevljana).

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije