Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Majer odveo lokose u čevrtfinale, Osijek uvjerljiv u Zadru

Adrian Šemper
Nel Pavletić/Pixsell
25.10.2017.
u 16:41

Zagreb je imao veliku priliku protiv lokosa već u sedmoj minuti. No, vratar Adrian Šemper obranio je udarac s bijele točke.

Rudeš je jučer pobijedio Slaven Belupo (2:0) i ostvario povijesni ulazak u četvrtfinale Hrvatskog kupa. Novi prvoligaš pobjedom u produžecima (2:0) presudio je i Slavenovom treneru Željku Kopiću koji je dobio otkaz.

Danas se natjecanje u Kupu nastavlja četirima utakmicama osmine finala. U prvoj je Lokomotiva slavila protiv Zagreba sa 1:0.

Zagreb je imao veliku priliku protiv lokosa već u sedmoj minuti. No, nakon što je skrivio kazneni udarac, Lokomotivin vratar Adrian Šemper se iskupio i obranio udarac s bijele točke. Momčad Marija Tokića potom je povela, Lovro Majer sjajno je pogodio u 28. minuti iz slobodnog udarca.

Mogla je Lokomotiva povećati vodstvo, ali Radonjić je u 49. minuti pogodio vratnicu.

Susret Zadra i Osijeka počeo je u 15:30 sati. Gosti su poveli u 17. minuti kad je precizan iz slobodnog udarca bio Petar Bočkaj. To mu je već peti ovosezonski pogodak iz slobodnog udarca.

Zadar je mogao izjednačiti u 33. minuti s bijele točke, ali vratar Malenica pročitao je udarac domaćeg igrača.

I onda je u 49. minuti Grezda zabio za vodstvo Osijeka od 2:0,  a samo šest minuta kasnije gosti su zabili još jedan gol i priča je bila gotova. Još je u 73. Jambor zabio za 4:0 i potvrdio prolaz u četvrtfinale.

Osmina finala:

Zagreb - Lokomotiva 0:1

Zadar - Osijek 0:4

Inter Zaprešić - Sesvete (17)

Šibenik - Hajduk (18).

Komentara 1

JE
jetix
17:08 25.10.2017.

nije Malenica, već Antolović

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije