Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Rudeš presudio Kopiću: Trener Slavena dobio otkaz!

Željko Kopić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
25.10.2017.
u 00:20

Rudeš je došao u vodstvo u 107. minuti golom Tomislava Turčina, a dvije minute kasnije pogodak je postigao i Juan Antonio Entrena.

Nogometaši Rudeša izborili su plasman u četvrtfinale hrvatskog Kupa nakon što su u susretu osmine finala na stadionu u Kranjčevićevoj nakon produžetaka pobijedili Slaven Belupo 2-0.

Nakon što u regularnom dijelu utakmice nije bilo golova pitanje prvog putnika u četvrtfinale razriješeno je u dodatnih 30 minuta.

Rudeš je došao u vodstvo u 107. minuti golom Tomislava Turčina, a dvije minute kasnije pogodak je postigao i Juan Antonio Entrena.

Željko Kopić
1/9

Nakon ispadanja u Kupu, Željko Kopić, trener Belupa, dobio je otkaz. Prva je to trenerska smjena u HNL-u ove sezone.

Kopić je koprivničku momčad vodio od lipnja 2015. godine. Nakon odličnog početka sezone (osvojili devet bodova u četiri kola) Slaven nije slavio od 5. kolovoza (Cibalia, 2:1), a u posljednjih devet kola osvojio je samo četiri boda.     

U srijedu je na programu pet utakmica osmine finala, a sastaju se Šibenik - Hajduk, Zagreb - Lokomotiva, Inter - Sesvete, Zadar - Osijek i Istra 1961 - Cibalia.

Novigrad i Dinamo će igrati 31. listopada, a posljednji susret osmine finala na rasporedu je 14. studenog kada će snage odmjeriti Gorica i Rijeka.

Osmina finala Kupa:

Rudeš - Slaven Belupo 2-0 (Turčin 107, Entrena 109)

25. listopada:

Šibenik - Hajduk

Zagreb - Lokomotiva

Inter Zaprešić - Sesvete

Zadar - Osijek

Istra 1961 - Cibalia

31. listopada:

Novigrad - Dinamo

14. studenog:

Gorica - Rijeka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije