Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EP

Hrvatska bez problema prošla kroz Belgiju, slijedi Srbija!

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
28.10.2018.
u 17:17

Sljedeću utakmicu kvalifikacija izabranici Line Červara igraju u travnju sljedeće godine u Srbiji, koja je danas izgubila u Švicarskoj 24:29.

Hrvatski rukometaši stigli su i do druge pobjede u kvalifikacija za Europsko prvenstvo, u Belgiji smo slavili s 30:25 .

Domaćin se držao tek na početku do 6:6, nakon čega je uslijedila serija naših 3:0. Nakon toga prednost je samo rasla do velikih plus šest na poluvremenu (18:12).

U drugom poluvremenu u jednom trenutku imali smo i plus devet (21:12). Do kraja smo rutinirano održavali tu prednost te na kraju zasluženo slavili.

Kod Hrvatske najefikasniji je bio Zlatko Horvat s osam golova, a sve ih je zabio u prvom poluvremenu. Jakov Vranković zabio je četiri, a Luka Cindrić, Manuel Štrlek i David Mandić po tri gola. U redovima Belgije najbolji je bio Nathan Bolaers sa četiri gola.

Sljedeću utakmicu kvalifikacija izabranici Line Červara igraju u travnju sljedeće godine u Srbiji, koja je danas izgubila u Švicarskoj 24:29.

Hrvatska ima četiri boda, Švicarska dva, a Belgija i Srbija po jedan.

Tijek utakmice: Belgija - Hrvatska 25:30

>> Gotova je utakmica u Belgiji. Hrvatska je slavila s 30:25.

>> 52' - Nema dvojbe da će Hrvatska upisati i drugu pobjedu u skupini te napraviti tako veliki korak prema Europskom prvenstvu jer imamo plus sedam (28:21).

>> 44'  - Kontrolira Hrvatska utakmicu u Belgiji i ide prema uvjerljivoj pobjedi. Ne puštamo domaćine na manje od minus šest.

>> 38' - Hrvatska igra jako dobro, a kad je tako onda Belgija nema šanse, trenutno smo na plus osam (21:13).

>> 31' - Krenulo je drugo poluvrijeme.

>> 30' - Nakon nešto slabijeg početka utakmice, Hrvatska je proigrala te u Belgiji na poluvrijeme odlazi s plus šest (18:12).

>> 20' - Napokon je počeka funkcionirati obrana, a to se vidi i na rezultatu jer prednost raste te smo u 20. minuti na plus pet (13:8).

>> 13' - Ne igraju se obrane u Leuvenu danas, a uz dva uzastopna gola Horvata prvi put na utakmici otišli smo na plus tri (9:6).

>> 7' - Igra se gol na gol. Belgija nam je sva tri gola zabila iz kontre, no držimo vodstvo za sad (3:4)

>> 1' - Počela je utakmica u Belgiji. Prvi gol dočekali smo preko Stepančića.

>> Pogledajte i tko su najplaćeniji hrvatski sportaši

 

Komentara 2

DU
Deleted user
17:11 28.10.2018.

saqiri ih zbalje

SO
SoloHan
17:29 28.10.2018.

Čube ima da obuče Orlandu hrvatski dres.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije