Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNA TRŽNICA

UŽIVO Ivušiću propada transfer karijere, Vatrenog želi Chelsea?

UŽIVO Ivušiću propada transfer karijere, Vatrenog želi Chelsea?
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
30.07.2022. u 17:46
Samo ključni događaji
Talijani i dalje love Pjacu

Prema pisanjima talijanskog novinara Nicole Schira, nekadašnji hrvatski reprezentativac Marko Pjaca dobio je novu ponudu od Sampdorije koja mu nudi trogodišnji ugovor te zaradu od 1.1 milijuna eura.

 

Pjaca je posljednju ponudu odbio jer je navodno čekao da ga Dinamo pošalje svoju ponudu.

Ruiz na radaru Kraljeva

Fabrizio Romano piše da je Real Madrid zainteresiran za Napolijeva veznjaka Fabiana Ruiza.

 

Ipak, kako ne bi morao platiti odštetu, pokušat će ga dovesti idućeg ljeta kada bi mu trebao isteći ugovor s talijanskim prvoligašem.

Chelsea želi Gvardiola

Londonski Bluesi moraju dovesti pojačanje u obrani nakon što su ih ovog ljeta napustili Antonio Rudiger i Andreas Christensen.

 

Menadžer Thomas Tuchel zagrijan je za našeg Joška Gvardiola, koji bi se sjajno uklopio u njegovu formaciju s trojicom u obrani.

Ivušić neće u Napoli

Vratar Chelseaja Kepa Arrizabalaga najvjerojatnije uskoro ide u Napoli na posudbu. Talijanski novinar Gianluca DiMarzio javlja da je praktički dogovorena posudba. Kepa je, podsjetimo, golman kojeg je Chelsea platio 80 milijuna eura Athletic Bilbau.   

 

Prilikom posudbe Chelsea bi najskupljem golmanu svijeta trebao uplaćivati trećinu plaće. Pisalo se da bi u Napoli mogao doći Ivica Ivušić, no čini se da je posao propao.

 

Werner na odlasku

Chelsea je spreman pustiti Timu Wernera na posudbu, talijanski stručnjak prenosi Fabrizio Romano. Također spremni su uključiti i opciju otkupa jer očito nisu zadovoljni s onim što je do sada pružio. 

 

Na listi klubova koji su zainteresirani su Juventus i RB Leipzig, ali još nije bilo nikakvih dogovora. Newcastle je također jedan od kandidata, ali još nije poduzeo ništa po tom pitanju.

Kounde i službeno u Barci

Francuski branič Jules Kounde (23) napustio je Sevillu i karijeru će nastaviti u redovima Barcelone, objavio je katalonski klub.

Francuz je potpisao petogodišnji ugovor za klub s Nou Campa, a zanimljivo Barca je u ugovor ubacila otkupnu klauzulu od čak 840 milijuna eura.

Veliki interes za njegove usluge pokazao je i Chelsea, no "Bluesi" su se povukli što su iskoristili Španjolci.

 

- Sretan sam zbog Julesovog dolaska. Brz je i agresivan, a donijet će nam i jako dobru kontrolu lopte. ispravlja puno situacija u kontranapadu i tranziciji. Može igrati i na bočnim pozicijama - poručio je Barcin strateg Xavi.

 

Mladi Francuz je karijeru počeo u Bordeauxu, a od 2019. je igrao u Sevilli. Za francusku reprezentaciju je sakupio 11 nastupa.

Kounde je peto Barcino pojačanje za novu sezonu. Prije njega na Camp Nou su došli Robert Lewandowski, Raphinha, Franck Kessie i Andreas Christensen.

Messi ponovno u Barci?

Nakon što je predsjednik Barcelone Joan Laporta izjavio da bi htio da se Messi vrati u Barcu jer smatra da imaju "moralni dug prema njemu" i kako bi htio da "dobije ovacije na svim poljima", tu je temu komentirao i trener Barcelone Xavi.

 

- Volio bih da Messijevo vrijeme u Barci nije nikada ni završilo. Mislim da zaslužuje drugi dio ovdje kod nas, barem ja tako želim. Želim li ga natrag? Apsolutno da! - iskreno je rekao Xavi.

Laporta o novim pojačanjima

Sve više se piše o Barceloni i njenoj rastrošnosti pa sada više nije poznata kao klub u krizi nego onaj koji najviše troši na pojačanja. S katalonskim se klubom povezuju još dvojica Španjolaca za koje su zainteresirani, a obojica trenutno nose dres Chelsea. Riječ je o bekovima Cesareu Azpilicueti i Marcosu Alonsu. Navodno je Barca već ranije pokušavala dovesti Azpilicuetu, inače kapetana londonskog kluba, ali nije došl odo dogovora između dva čelnika.

 

Predsjednik Barcelone Joan Laporta komentitrao je situaciju: 

 

- Azpilicueta i Alonso u Barci? Oni imaju ugovore s Chelseaom i mi to poštujemo. Poštujem obojicu jer su izvrsni igrači i pokazali su svoju kvalitetu i talent. Ali ja ne želim pričati o njima.

Ronaldo ipak ostaje

Stručnjak za nogometne transfere prenosi objavu Cristiana Ronalda kako će, čini se, konačno zaigrati u Manchesterovom dresu. Izgleda da još ništa od transfera, odnosno da je volja kluba prevladala pa će Ronaldo odigrati prijateljsku utakmicu u nedjelju na Old Traffordu protiv Rayo Vallencana, stare mušterije iz Primere i ere Real Madrida.

 

Ronaldo je na Instagramu napisao: "Kralj igra u nedjelju"

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije