Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Rijeka pobijedila u maglom prekrivenoj Koprivnici: Slaven će žaliti za propuštenim!

Rijeka pobijedila u maglom prekrivenoj Koprivnici: Slaven će žaliti za propuštenim!
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
27.11.2021. u 18:55

Nogometaši Rijeke u susretu su 17. kola Prve HNL kao gosti u Koprivnici svladali Slaven Belupo 2:1 (0:0).

Gosti su poveli 2-0 autogolom Ivana Krstanovića (51-ag) i golom Josipa Drmića (70), a jedini pogodak za domaće postigao je Mihail Caimacov (74).

Rijeka je oba pogotka postigla nakon ubacivanja Murića s desne strane, u 51. minuti Murić je izveo korner, a na loptu su krenuli Smolčić nogom i Krstanović glavom. Njom je na kraju ipak igrao iskusni napadač Slavena te pogodio suprotni kut zatečenog Čovića.

Kod drugog pogotka Murić se driblingom izborio za prostor za ubačaj, a na prvoj vratnici Drmić je utrčao ispred svog čuvara i glavom postigao svoj već 13. prvenstveni pogodak ove sezone.

27.11.2021., Gradski stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica - Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Rijeka Photo:Damir Spehar/PIXSELL
Foto: Damir Spehar/PIXSELL, ilustracija

Najljepši potez utakmice izveo je ipak domaći veznjak Caimacov koji je u 74. minuti oduzeo loptu Čerinu pred kaznenim prostorom gostiju, a onda sa 20 metara pogodio sam gornji desni kut nemoćnog vratara Rijeke.

Imao je domaći sastav odličnu priliku i poravnati, ali udarac Hadžića s bijele točne u 85. minuti obranio je Zlomislić.

Ovom pobjedom druga Rijeka se ponovno primaknula vodećem Osijeku na samo bod zaostatka, Rijeka ima 33, a Osijek 34 boda, oba sastava su odigrala po 16 utakmica, kao i treći Hajduk koji ima 30 bodova, dok je četvrti Dinamo sa 28 bodova i utakmicom manje.

Slaven Belupo je ostao pretposljednji sa 13 bdova, šest više od posljednjeg Hrvatskog dragovoljca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 4

DU
Deleted user
18:48 27.11.2021.

Slaven promašio 11 metara. Tako je to kad izvadiš Krstanovića pa ti nema tko pucati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije